Back again....aaaaaaajjjjjj!!!

Ja,hemma igen från Norway....Dundrade in på tandläkarmottagningen på eftermiddagen då jag hade det mycket tvivelaktiga nöjet att genomgå en förödande rotfyllning...Fy fan! Lutade ikull mig i stolen och gapade som vilken lördagkväll som helst på herrklubben;-)...La Dentista öppnade upp och tyckte inte att bedövning skulle behövas....Kunde väl vinka med handen om det gjorde ont....Inte f-n vinkade jag:-( Gick en kvart sen frågade hon om det gjorde ont...Vickade på huvudet som en lärkvinge! Jakande alltså!
Sopade i lite medel mot baksmälla rätt in i nervtrådarna....uuuääähhhh.....Sen började hon snirkla och köra upp sina rotkanalsrensare in i MINA nervkanaler....kände mig som Dustin Hoffman i Maratonmannen, om ni kan er filmhistoria....Kommer ni ihåg vem som spelade tandläkaren???:-)

De där rensarna kändes som de var minst 7 cm långa....De var säkert det också då jag helt klart kände kittlingar när huden tänjde sig i pannan när hon höll på!......Plötsligt ville hon ta en bild..! På vadå, undrade jag.....Varför nu?!Så jäkla snygg är jag inte med munnen på vid gavel som en debil idiot och saliven ansamlad och väsande i de bakersta regionerna av munhålan ....Hon skickade upp stolen i sittande läge, jag hängde med naturligtvis...Tre rotkanalsrensare fastsatta i tanden och så säger hon åt mig att nu får jag inte bita ihop för då kan jag trycka in dem längre....Okey, som jag inte fattat:-O...Jag ser verkligen ut som en debil idiot......Okey, nu ska hon in med grejer i den redan för lilla munnen så att fotot kan bli av...å den ska jag naturligtvis BITA I!! Nu fattar jag ingenting BIT IHOP, BIT INTE, BIT IHOP.......Nu känns det verkligen som jag är förflyttad till svartklubben jag brukar besöka......Nåja, biter ihop lite och naturligtvis tar de där j-larna i! Min mage är börjar bli i olag, svetten tränger fram ur min alldeles för tjocka pannhud och jag känner sakta hur blodet försvinner ur min arma skalle....Bilden blev inget bra, vi tar en till, säger LaDentista då! För att göra en alldeles för lång historia en aning kortare så tog hon en bild till....mitt blod försvann ännu längre ner...vilket normalt borde vara en glädjens stund men så icke denna gång.....Höll alltså på att svimma för första gången i mitt liv....Klarade balansgången mellan liv och död;-) och vinkade snabbt ner stolen, in med en kall bira...nä, en kall handduk över panna och upp med fönstret.....De fick nu jobba i iskyla resten av tiden vilket kanske då förklarar att de avbröt i förtid och nu har jag en tid igen för att rensa längst IN/NER i kanalerna:-( Puh.....I´m still alive i alla fall så det känns ju bra:-)

Tycker ni jag är känslig?...Det var MYCKET värre än det jag beskrev ovan;-) :-)Jag är en känslig själ ju......

Snart tillbaka med mer bokstäver

Take care

Kommentarer
Postat av: Geir

Ugh,ugh jag vet vad du forklarar och har vært der en par gånger selv,fy faen så ont.Men det værste er gjort nu,et tips:ta bedøvning,det hjelper.Du er heldig som har Ladentista,jag fikk Adolf Hitler med alt for store fingrer.

Ta det pent,nu kommer våren och metet drar ordentlig i gång.

2008-04-17 @ 21:13:36
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: Lilja

Haha, så du fick den jäveln...gamle Adolf:-)Nästa gång blir det bedövning från början! Så mycket som möjligt....Kanske drar i mig en flaska vodka innan också:-)Borde funka

2008-04-18 @ 10:57:15
Postat av: Finn Erik

Tannlege ! En ting er å stå ut med smerter og angst. Noe annet er at den jævla tanna koster flesk å reparere. Vet ikke noe om tannleger i Sverige, men her har de lønn tilsvarende 2x statsministerlønn !!!! Dette går naturlighvis utover viktige ting som for, innkjøp av nye matchstenger, agn og mye mye mer.
Nei fortsetter dette Lilja trekker vi alt og skaffer oss gebis.... praktisk, enkelt og hygenisk ! PS ser at du er anmeldt på Ørebro !!! Tøft. Nei nå må jeg fortsette pakkingen til Seffle.

2008-04-18 @ 19:51:46
Postat av: Lilja

Finn Erik! Tandläkarn i Sverige ligger nog på samma lön som i Norge....det är svinadyrt!Såg rapporten från Säffle nu som Niklas skrivit...Du ligger i, om inte pole position, så nästan i alla fall...Kämpa på!:-)

2008-04-19 @ 19:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0