Magiskt....

Var ju ner i hallen för möte och när det var avklarat vem kommer in i hallen för en stunds träning om inte en tredjedel av det magiskt lysande laget Pink Balls!:-D Visserligen är laget nu mer vilande men med två av de ordinarie medlemmarna i hallen samtidigt spred sig väldoften och stjärnglansen höjdes en hel termometer celsius;-)....Mr Göran hade även vädrat lädret och införskaffat två nya klot...Hammer var namnet och det var bra skjuts i klotet när graciöse Pink Ballsliraren glänste iväg kulan...Daskade in några bra serier och får jag bara till den här bloggen och min skalle så tänkte jag försöka få in ett eller några filmklipp på hur man slår en strike:-)

Pink Balls var på sin tid genant vackra och timida, deras aura var av det strålande slaget och varhelst de skred fram tindrade ögonen på motståndarna...Ni som är för unga för att varit med, misströsta icke...Ska försöka få fram några pergament med bilder från den tiden det begav sig;-)

Hittade två bilder direkt,till att börja med, på Mr Pink himself efter seger i den individuella tävlingen där man inkasserade några tusenlappar.Med på bilden syns även den eminente MoS, som hade koll på grejorna! På bilden ser ni även vår extravaganta matchskjorta med de nödvändiga ödmjuka orden tryckta på baksidan...:-D

" We love the smell of Pink Balls in the morning...It smells like victory!"

image20image21

Kommentarer
Postat av: Geir

uff och uff du har vell inte dragit Jörgen inn i detta klubb???

2008-04-04 @ 23:16:09
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: Storm

Aldrig !! Phhuu !

2008-04-04 @ 23:53:44
Postat av: Knogen

Nämenvaf...!!!

"...tillsammans med en utsökt vällagrad Ronco dei Ciliegi från Emilia-Romagna distriktet ihoptrampad på druvan Sangiovese...."

Det är då högst imponerande så de måste legat i förr. Att de gamla italienarna bemödade sig med att till och med trampa ihop ett helt distrikt på druvor, och dessutom då enbart Sangiovese. Man häpnar... ;-)

2008-04-05 @ 14:32:19
Postat av: MoS

Arrgghhh
att vakna till dessa bilder...
du kan väl sätta upp en varning... (det var dock härliga tider när Herr Pinkarna kom in i hallen och man kände hur alla studerade de olika stilarna och beundrade hallens
manliga skönheter.)

Ingen bolwinghall är en riktig hall utan att ha besökts av det kompletta Pink Balls.

2008-04-07 @ 08:32:46
Postat av: Lilja

Måste vara en sagolik dröm att få vakna med dessa bilder...;-) Pink Balls funderar på en Revival Tour de Luxe för att höja temperaturen och gjuta nytt mod i livsgnistan bland folket...;-)

2008-04-07 @ 09:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0