Expertkommentatorer

Jahapp...OS rullar på för fulla spenar och det dyker upp nya röster och ansikten i rutan...de kallar sig visst expertkommentatorer....Förstår faktiskt inte hur SVT klurade ut att anställa vissa av dessa experter....En snubbe på kvällstid som får rita och dra streck på en skärm och förklara hur och varför t ex Phelps simmar så fort...Ett streck drar han från axlarna och neråt  och förklarar...långa armar...Det är ungefär då jag skulle vilja storma in i studion med en hagelbössa i ett rygghölster, kasta mig framåt i ultrarapid samtidigt som bössan dras och avfyras på ett synnerligen utsökt sätt och blåser experten och hans j-a streck till Ica´s köttfärsdisk.....;-)
Lika den kvinnliga fotbollsexperten i studion på kvällen....Ett ständigt ööööhhhhande och fullkomligt uppsnurrad varenda gång hon ska förklara någonting...som är helt uppenbart för en tvååring med emaljögon!
Och sedan denna något överdrivna patriotismen....Där ett skott av en svenska i fotbollen dras på från 25 meter och kommentatorn skriker "vilket fantastiskt skott"!! innan det viner 7 meter på sidan av målet....och han fortsätter vidhålla att det var ett fantastiskt skott......Well, min undran är vilket superlativ man måste ta till då skottet äntligen skulle sitta i klykan??? Förstår inte det faktiskt......

Jaja, skit samma.....Lite gnäll ska man väl få leverera:-) Tycker att Glenn Strömberg är i en klass för sig vad gäller bisittare och expertkommentator i alla fall.

----------------------------------------------------------------------------------

Imorgon bär det iväg till Växjö...Jörgen hämtar upp i niotiden och då finns Peter redan i bilen förhoppningsvis. Lastning av metegrejor sedan 60 mil enkel resa.....Tror jag smyger med mig några frågesporter så jag får lära Humle och Dumle lite allmänbildning;-)  Det duger inte att vara insnöad på fiske bara:-) Så imorgon blir det huvudstäder, gamla filmer och friidrottare från 70-talet...:-)

Svenska mästerskapen väntar i helgen och känner mig väl förberedd, vi har vår taktik klar och hoppas att den ska fungera....Blir nog en hel del rullspö men vi har inte glömt våra bonnsjuor:-) Förhoppningsvis nappar en del mört på dem.....Vi får se, magplask eller succé....på söndag vet vi:-) Tja, magplask lär det bli redan imorgonkväll då hotellpoolen ska erhålla besök från de mest välskapta kroppar den fått äran att blöta ner;-)

Hepp/

Kommentarer
Postat av: Finn Erik

Lykke til gutter !



Vi skal ha norsk mesterskap i helgen ! Men det blir spenende å se om Matcher'ne lykkes. Viktig med gode forberedelser og en klar taktik. Jeg er meget godt forberedt og håper på å bagge brax på snitt ca 2.7kg, id ca 2,5 og mørt 0,5 kg !! Ja ja vi for se, fisking snur fort vet dere.





Skit fiske gutter !

2008-08-14 @ 19:31:35
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: nicke

Trevlig resa

se nu till att sm-titeln kommer hem till FK Match !



själv tänker jag tillbringa helgen guppandes runt på siljan i jakten på siljansmästerskapet i trolling .



skit fiske på er !!

2008-08-14 @ 20:23:35
URL: http://nickesjostrom.blogg.se/
Postat av: Storm

Säger nog pass på valet av ämnen i frågesporten !



Kommer att fokusera på att transportera dessa fornlämningar säkert o tryggt till Växjö!



Konstigt att det var en Italienare involverad i historiens största skandal i brottning !?



Hae't Gött !!

2008-08-14 @ 22:17:19
Postat av: Mr Pink

Finn Erik! Tackar och din taktik låter som en supertaktik:-)

Tackar Nicke!

Angående brottning så kan jag säga att det spelar ingen roll vem fan Ara brottats mot så hade jag blivit lika förbannad, jävla pajasdomare!!

2008-08-15 @ 08:07:41
Postat av: broder green d-ä

undrar vilken maffia klan italienaren ingigick i??

var det comorran eller?????

2008-08-15 @ 16:45:28
Postat av: Ingo

Usain Bolt är ren! Mats Wennerholm tycker att han ger det intrycket..Phuuu!

2008-08-17 @ 13:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0