Whatever

Ikväll sitter man fastspikad framför teven när Idol avgörs, vilka två som får sjunga vidare i Globen....Fantastiskt spännande och min uppladdning har startat. Julmust och choklad och karaoke till gamla Idolvinnare.....Känns fenomenalt att få vara med om upplösningen och mitt tips måste bli att Kevin är självklar finalist och han tar nog med sig mogna och skönsjungande Alice till finalen. Bägge uppvisar ett socialt patos som tilltalar mig och deras behjärtansvärda intelligens är helt underbar. Sätter på mig min Idoltröja där ett bildcollage på alla året deltagare finns på bröstet. Bär den med en stolthet jag sällan annars uppvisar. Megatryck framför teven ikväll...Missa inte!

Okey, erkänner....Det där var lite jobbigt att skriva;-)

_______________________________________________________________________

Att lägga energi på sådant som är onödigt är dumt, jävligt dumt. Är ju en idiot som gör det, jag vet. Men kan inte acceptera saker som strider mot min övertygelse. Reagerar jag inte är det ju inte jag.....Finns alldeles för mycket flathet och rövslickare för att även jag skulle hänfalla till den gruppen. Ville bara säga det.

________________________________________________________________________

De ändrade ju höjden på Mount Everest för några år sedan...från 8848 till 8850 m ö h. Bara en upplysning.

________________________________________________________________________

Imorgon bär det av på pimpeltävling. Tallsjön ovanför Noppikoski är tävlingsplatsen. Ska bli kul även om snömängden antagligen försämrat fisket en aning. Fast det snöade ju ymnigt när vi var där sist också. Siktar i alla fall på topptre:-)  Kommer dock inte bli många löpmeter med tanke på mina hälsenor, men på Tallsjön behövs det inte så mycket löpning så det ska funka.
Mycket snack om olika pirkar och krokar. Själv har jag aldrig varit speciellt noga med pirkval...Huvudsaken att man tror på grejorna man har på sitt EGET spö...Börjar du tro på grejorna som sitter på någon annans spö så har man börjat cykla...och det går sällan bra i snö/is;-)
Men pirkar har nu iaf köpts in...Hamnade i topp på listan "Antal köpta" i alla fall;-) Så nu blir det nog den pirken som får vara med mig tills hjärtat säger stopp år 2038 efter en 7 kilometersrusning på en vattenfattig Hamrasjön där jag ramlar ihop på stöpisen och vatten rinner in i lungorna tillsammans med en gammal fimp som Stormen slängt där strax innan. Han började för övrigt röka 2026 i depression efter min fjärde SM seger då han tyckte jag hade sådan jäkla tur som lyckades springa på ett gäng gammelhål där 12,2 kg 60-70 grams abborrar parkerat en stund....


Tallsjön som vi var på förra året den 1 december föll ut med dessa tre herrar i topp tre. Avgjordes i snöfall men det var en fin dag ändå
1: Jörgen Storm 7448 gr
2: Rolf Andersson 7022 gr
3: Jag 6555 gr

__________________________________________________________________________

Finns de som påstår att Barack Obama blivit vald till president utan politik, det han gick till val på var "CHANGE"...dvs förändring....Kan vara så och det ska bli intressant att följa. Själv tycker jag nog att förändring är ett väldigt bra ord med tanke på vad det suttit för politik vid makten.

____________________________________________________________________________

De som känner mig vet att jag inte är speciellt våldsam (förvånad?) Om man bortser från ett antal idrottsliga "fadäser" så har jag slagit en annan människa EN gång. Fullt berättigat skulle jag vilja påstå också:-)(han slog först, men inget mer) Nu känner jag att det kan brista igen...pga av energislukaren...Å nu var jag där igen...Valium är det bra? Tror jag kontaktar mina försänkningar inom det djupa spelarkollektivet, kanske går lösningen att finna där?;-)

_____________________________________________________________________________

Nu börjar det bli dags för julstädningen....Skulle må mycket bättre om jag bara fick iordning här hemma

_______________________________________________________________________________

By the way, satte ju nytt personligt matchrekord över tre serier i Norge i måndags. Östcom spelade två matcher på raken som vi vann med 7-1 vilket för att vi leder serien klart. Vi passade även på att slå vårt eget nysatta företags(bedrift)rekord, det nya på 1813 poäng. Dvs tre man och tre serier.
I den första matchen hade vi lite problem med banorna då de var av skiftande karaktär och man fick laborera en hel del för att hamna rätt. Skrapade dock ihop 542 poäng vilket är hyfsat iaf.
Men till andra matchen fick vi till det och för mig fungerade det riktigt bra. 208,255,206 och summan 669 poäng som då är rekord för mig:-) Stein Erik och Johan som vanligt stabila och därmed var rekordet ett faktum.
Får väl se om det blir något i Glåmdalsavisen den här gången?!:-)

_______________________________________________________________________________

Som ni förstod....Jag kollar inte Idol ikväll:-)


Kommentarer
Postat av: Pink Angel

669 :D är ju det jag alltid sagt :D :D :D

2008-12-05 @ 16:46:29
Postat av: Anonym

669 :D är ju det jag alltid sagt :D :D :D

2008-12-05 @ 16:47:08
Postat av: Prippen

Mount Everest ? Stod alltid 8848 möh i mina faktakalendrar.

2008-12-05 @ 18:53:52
Postat av: Bullen

Jag kommer i Februari, vem är det jag ska ta hand om?

2008-12-05 @ 19:04:28
Postat av: Mr Pink

Prippen....vad menar du? 8848 som jag skrivit ja;-):-D

Bullen....skickar kontraktförslag med foto;-)

PinkAngel...Japp, nu är jag i form...alltså i alla hallar utom Orsas:-(

2008-12-05 @ 19:36:43
Postat av: Storm

Fyra SM och jag röker !!



Skitbra men kommer nog aldrig att hända ;-) (fyra SM alltså!)



Hae't Gött !!

2008-12-05 @ 19:54:53
Postat av: Mr Pink

Dreams come true sometimes vet du....;-)

2008-12-05 @ 20:15:21
Postat av: LiNdA

Tss..

du sitter med spänning framför tv4 nu och håller koll på idolerna :o)

2008-12-05 @ 20:48:10
Postat av: Finn Erik

IDOL !!! Ser litt på svensk tv 4 og pimper øl. Fyfaen jeg tar en øl til... ja helt sikkert flere..

Snakk om lavmål .. Må si at de to der i finalen er noe værre en de vi hadde finalen hos oss.



Venter spent på resultater fra tevlingen i morgen, men er ganske uenig om dette med pimpler herr Lilja. Skjekk ut min artikkel om pimpelfiske som kommer på Raufjøringen om kort tid. Hadde selv premiære å søndag... Borret hull.... slapp ned.... løftet pilken.. den kom ikke opp... fast fisk ... 3 hg . Nei gutter jeg begynner der jeg slapp i fjor.



Å dø på en fin pimpelsjø må være alle pimpelfiskeres drøm. Tenk det siste du husker er å knekke nakken til en fin abbor..... noen bedre ??

2008-12-05 @ 20:55:39
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: Prippen

Fegt där att ändra i texten. Både du och jag vet att du skrev 8842 från början :) Vet att du är svårt stukad efter bezzerwizzer-spelet men trodde inte det var så illa :)

2008-12-05 @ 21:25:00
Postat av: Mr Pink

Mina befogenheter som administratör är heltäckande;-) Min hjärna har inte rättat till sig efter förra helgen, skyller på det:-)



Finn Erik...skulle nog inte vara helt fel att få avsluta jordelivet på en pimpelsjö:-)Resultat från årets första klubbmästerskap finns på bloggen imorgon:-) Tänker köra med ett ganska lätt olivetti som pirk imorgon för att bevisa min tes;-)

2008-12-05 @ 22:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0