Söndag...

Åhåjaja....söndag idag och imorgon kan jag sova en aning längre än vanligt:-)  Behöver inte upp vid 4 och snubbla omkring...Var tvungen att ta ledigt denna vecka då jag annars inte hinner förbereda det som ska göras. Har gäster från onsdag till lördag där vi ska vandra i reservatet vid Stopån, paddla i Ämåsjön och cykla i närheten av Storstupet...däremellan ska vi även hålla med mat från morgon till kväll och det är nog det som skapar det största huvudbryet...Men det löser vi:-)

Gjorde iordning en röjsåg idag till herr Storm som påbörjar röjningen inför DM i internationellt mete som Fk Match arrangerar 3-4 augusti. Han röjer nedre sträckan idag och tanken är att han får med sig några killar på tisdag för att fortsätta...Ni som läser detta och vill hjälpa till kan höra av er till Jörgen så snart ni kan, tror han skulle bli väldigt glad för lite backup!

På tisdag har jag ett par flugfiskande gäster att ta hand om och det blir antagligen en färd till Unnån och dess vackra omgivningar...

Plöjt en del filmer på slutet för att skapa någon form av harmoni i min alltför stressade tillvaro.....Bland annat..
"Cloverfield"....som var sevärd men inte mer, som vanligt lite skakigt när det är filmat med handkamera men det funkar
"Gone baby gone"...film efter en bok skriven av min favoritförfattare Dennis Lehane, en bra film med bra skådisar.
"Rambo"...fy fan vad skönt!:-) Klart avstressande att kolla in och jag skäms inte att säga det...Helt klart sevärd!
"7eventy5ive"...ståtar med Rutger Hauer på omslaget och är fullständigt usel, en slasherfilm som är så irriterande usel att jag blir förbannad. Det visste jag förvisso innan jag hyrde den då jag har en förkärlek för att kolla in allt skit som kommer:-) men det här var riktigt dåligt.
"No country for old men"...så har jag äntligen kollat på Anton Chigurgh:-) En något kompromisslös, slantsinglande psykopat:-) Blev dock en smula besviken på helheten och kan inte höja den till några som helst skyar, men man ska ju se den...Att Woody Harrelson också kliver in en stund i filmen förhöjer den definitivt.
"I am legend"...med Will Smith var en positiv överraskning, klart sevärd med sina mörkerzombies:-)

Well, det var lite av idag....Nu bär det iväg till garaget och ihopplockning av meteprylar sedan förra helgen...Allt är ju bara inkastat....

Kommentarer
Postat av: Knogen

När ska vi få se din "All time top 5" på filmfronten här på bloggen tro?



Det där med "All time top 5" är för övrigt en vanligt förekommande fras i en av mina favoritfilmer (kanske inte topp fem då, men i alla fall inte långt därifrån). Vet du vilken? ;-)



Den hade hur som helst pissat mig rätt i nyllet just nu, så nu går jag ut och SPARKAR PÅ MITT JÄVLA DÄCKHELVETE ISTÄLLET!!!!



;-)

2008-07-20 @ 16:33:22
Postat av: Mr Pink

Den listan får komma snart:-) Är som alltid svårt att rangordna saker och ting.....All time top 5...hrmmm, kan inte komma ihåg var...tänkte Pulp Fiction först men om den hade pissat dig rätt i nyllet nu (med tanke på vad vi pratade om igår;-)) så då är nog inte det rätt....Kanske en komedi då...Dum dummare:-)...Äh, inte en jävla aning..

2008-07-20 @ 16:49:24
Postat av: Knogen

Vassegoda! Nu åker jag till skogs med fulsticka och synnerligen glatt humör :-D



;-)

Postat av: Mr Pink

Listfilmen framför andra:-) Mitt minne sviker mig å det grövsta stundtals.....Förstår ditt däcksparkande:-)

2008-07-21 @ 12:12:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0