Blodtryck....

Så har då denna dagen snart passerat klart....Promenerade in till läkaren idag för ett nytt läkarintyg så jag får behålla mitt körkort några år till:-) Gällde den tunga trafikbiten med släp å allt.......Han knackade mig lite överallt och testade reflexer...fanns ju inga som vanligt;-) Testade blodtrycket och det  var som vanligt sensationellt bra, 130/70...Så jag antar det ska gå bra fast Länsstyrelsen ska ju säga sitt först förstås......

Jaja, idag är det dagen efter Sveriges förlust och goodbye till Em...Tänker inte orda så mycket om det då Sverige helt enkelt inte var tillräckligt bra mot ett Ryssland som var riktigt bra. Tror de kan hota Holland på lördag och det ska bli roligt att se. Arshavin var ju en helt otrolig förstärkning och lirare för sitt Ryssland. Ny favorit hos mig:-)

Nu är det snart dags för Portugal mot Tyskland...Som vanligt så skrivs de s k "roliga" lagen upp och Portugal blir storfavorit...Tänker inte tippa något men det är sällan som något lag vinner någon turnering för att de spelar roligt. I fotboll räknas segrar i utslagsmatcher, inget annat. Tyskarna har ju inte spelat bra men de går vidare ändå....SOM VANLIGT.....Tror att Portugals mittfält kan få problem OM nu Torsten Frings och Podolski kan spela, Deco och Moutinho gillar INTE att bli skavda på hälsenorna och att tas hårt....Vi får väl se men själv inbillar jag mig att det blir en jämn match.....med en Ronaldo som ser ut som en grinande 7åring när han inte får som han vill;-) Ingen kan väl som han se ut som en bortskämd, stortjutande småpojk som någon stulit tupén av...:-)

Mest av allt ser jag framemot söndagens härliga batalj! Har inte hört så mycket av Italienhatarna de sista dagarna...:-) De som så klart klargjorde att nu var det kört, Italien blir utslagna i gruppspelet....Well, de hade fel.....Nu börjar väl snart tjatet om att Italien är chanslöst mot Spanien....Inte mig emot, tjatet alltså....Visar bara hur lite de vet om det historiska....Säger som så, visst kan Spanien vinna...men en siffra har de att slåss emot och det är ....88......88! Vad det betyder får ni väl googla;-) Jag vet och det håller mitt hopp levande:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0