Stänk dit den!

Ojojoj! Ikväll avgörs hela årets sinnesstämning.....Avgörande match mot Frankrike och min kropp känner av anspänningen:-) Hoppas och tror att det ska krångla sig åt rätt håll...måste vara dags att ha en gnutta tur för mitt kära Italien! Luca Toni i 34:e?!

Är ju lite tråkig väderlek här hemma men det ska inte hindra de tre musketörerna som imorgon drar iväg för fiske, blir en heldag i båt och förhoppningsvis en eller annan fotomässig firre....

Helgen som var inmundigade man ju alkohol serverad i Vika:-) En trevlig fest där mina öron sällan fått så mycket dansbandsmusik till livs..;-) Nu måste jag lyssna ikapp på clubmusik och techno för att komma in på rätt spår igen:-)


Här ser vi Bröderna Eriksson på första bilden, kända cirkusartister och trapetsutövare
Bild nummer två syns pokerkungen och abborrhalaren Wiklund...fortfarande vaken
Sedan ser vi födelsedagsbarnet Håkan på två bilder där den sista innefattar fiskeklubbens present, 30 sugrör med innehåll...hoppas det gick bättre att blåsa dem än när han blåste 4 liter saliv i blåsröret förra sommaren;-)

Nej, nu är det dags att försöka närma sig ute lite....Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Dr mehmet

Provade att googla några av FRA (Försvarets radioanstalt) utvalda sökord för signalspaning och blev länkad till den här sidan..märkligt!

2008-06-17 @ 15:48:18
Postat av: Mr Pink

Undercoversite, kallar de visst det;-)Signalspaning är mitt mellannamn:-)

2008-06-17 @ 16:29:19
Postat av: Storm

Skulle nog kalla Erikssonsbröderna för Ville, Valle o Viktor enligt bilderna, och numera är Wiklund döpt till Bamse. Tycker att det passar bra ihop med hans trollinpartner "Skalman". !!

2008-06-17 @ 22:35:02
Postat av: Mr Pink

Hahaha....Stämmer rätt bra det:-) Ville och Skalman är väl samma snubbe;-)

2008-06-17 @ 22:42:11
Postat av: jubilaren

efter att sett mr pink på dansgolvet så tror jag att gubben smiter iväg till någon loge (där det INTE spelas tecno) å slänger sina lurviga nån gång i månaden..

2008-06-18 @ 20:42:26
Postat av: jubilaren

har förövrigt bara tre rör kvar att plundra, sedlarna som någon stackare fått pilla in dryper av saliv och får hängas på tork... kan väl alltid köpa nån liter maggot för dom fläckiga lapparna. tack för stålarna..

2008-06-18 @ 20:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0