Ungdomsfiske

Kvart över sjuan i morse singlade man ut fiskegrejorna på bryggan i Lillån och började förbereda för att ta emot högstadiet i Orsa.
Runt halvnio körde vi igång och med 24 kids närvarande så förevisade jag det internationella metet och snackade fiske fram till 13.00 på ett ungefär. Visade lite olika metoder..toppknutet, match, takeapart och bottenmete.
Som vanligt när det är soligt väder och mycket folk på bryggan nappade det inte jättebra men skapligt ändå. Kom upp 8 braxar och en hel del mört och enstaka löjor.
Största braxen tog Mr Teacher Tobbe upp när han feedrade, den vägde 2120 gram.
King Arthur Hammarbäck köttade även han upp en fin brax på ca 1,7-1,8 kg. Bra jobbat!!

Arthur looks happy!!


Tobbe har precis krokat (spöt är böjt även om det inte syns:-))

2120 gram

Även jag fick nån firre:-)

Alla bilderna är publicerade med föräldrarnas tillstånd......utom från dina då, Tobbe;-)

När Tobbe och jag rafsat ihop grejorna drog jag iväg och lastade ur på garaget och sedan direkt upp till Gäsen med båten, snirklade ner släpvagnen mellan tallarna och drog i båten, kopplade i batteriet och elmotorade ut till mäskplatsen där drygt 10 rejäla nävar hamppellets och fruktboilies hamrades ut...körde in igen, släpade upp båten och så hem igen för förberedelser inför kvällens match!:-)

Är otroligt nervös inför Italiens match ikväll och snart slår jag igen sjutillhållarlåset på dörren, brädslår alla fönster, klipper telefonkablar och sänker mobiltelefonen i en fet hink med vatten....Ska vara fokuserad på matchen!:-)

Att jag har en del s k "kära" vänner(hrrmmm) som genom alla år alltid försökt komma med nedvärderande kommentarer när Italien nån gång släppt in ett mål, fått en straff eller domslut med sig gör att all  kontakt med yttervärlden stängs av;-) De har även haft för vana att ringa MÅNGA ringsignaler.....
Iofs var de rätt tysta när Italien rättmätigt bärgade VMGULDET år 2006:-)

Jaja, hoppas på en bra och spännande match....Vi får hoppas på två bra matcher då även Frankrike-Rumänien ser ut som en kanonmatch på papperet:-)

På återhörande/Mr Pink

Ps: Lite trött blir man på bloggen som när man skrivit så mycket mer än detta här ovan och man klickar på publicera så skickar den allt till fan vet var och allt är borta så man får göra om:-(  Tråkigt eller glädjande för er som tycker det är för mycket bokstäver redan:-)


Kommentarer
Postat av: broder green d-ä

har tippat säker vinst till holland !!!

2008-06-09 @ 17:12:18
Postat av: Mr Pink

Du har alltid varit rätt kass på tippning, Håkan;-)Hoppas det håller i sig även efter ikväll:-)

2008-06-09 @ 17:58:20
Postat av: broder green d-ä

vi får väl vänta å se!!!

2008-06-09 @ 19:29:45
Postat av: broder green d-ä

tippat x på Rumänien-Frankrike

2008-06-09 @ 19:31:18
Postat av: Mr Pink

Haha...Då hoppas jag det är det enda rätt du får;-) Men som sagt, vi får vänta och se....Hoppas på en bättre match än den som jag såg nyss, väldigt chansfattig match...

2008-06-09 @ 19:55:07
Postat av: Storm

Stor eloge till ditt arbete idag Kenneth !



Hae't Gött bara om Holland vinner !

2008-06-09 @ 22:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0