Olika saker....

Ytterligare en dag knallar på.....Tankar och funderingar....Menmen, ska inte grotta ner mig i ett depraverande mörker....Har helt enkelt för mycket att göra vilket varit fallet de senaste åren...Det resulterar i en icke fungerande hjärna(ingen förvånad;-)) som inte tar tag i nåt...Glider omkring i djävulens boning , halsar chokladkakor och dricker uppvärmda mögelsporer...suck.....

Nåja, läste i Aftonbladet om Sveriges nya hockeykelgris, Douglas Murray....Snubben som visslade in en riktigt karamell på ryssarnas Morozov(var det väl?) Kan ju tycka att en del journalister (ja, jag vet att det är deras jobb) har förtvivlat svårt att vara objektiva...När Robban Niedermayer tacklade Foppa så sargvirket kved då var det det värsta som hänt någon gång...Bla bla bla.....När Doug Murray kör över en ryss så är det så jävla bra....Suck, ingenting går upp mot blåögdhet....NOT!
Ännu skojigare blir det när man läser dagens rosa bilaga AB....Intervju med Murray...Rubriksättaren har fått till "HOCKEY-HULKEN"....sen kommer det...citat "Han är inte heller blyg att visa upp sin styrka, då han sliter sin t-shirt i bitar framför kameran"...!!:-)...

Hahaha....skicka upp snubben till Stackmora Isoval nästa säsong så ska jag göra kalvfärs av Hulken, det lovar jag!;-) Sliter sin t-shirt i bitar....jojomensan....Vet inte, men i min värld kunde han lika gärna bett reportern om att klämma en finne på ryggen.....fast försiktigt så det inte gör ont:-)
Ska genast börja träna...har ett gäng söndertvättade LinkinPark tröjor som bör vara...inte för svåra;-)

Tänker i alla fall kolla in matchen ikväll....Men ser fortsatt ljusningen då fotbollsmästerskapen börjar...Halleluja!

Kommentarer
Postat av: Storm

Stopp här Kenneth !



Har i.o.f.s alltid vetat du aldrig haft kunskap om hur spelet fungerar och hur man själv ska röra sig inom träramen !



Upplyser dig bara om att det var en enorm stor skillnad på dina exempel på tacklingar, Douglas tacklade i varje fall inte i ryggen vilket den fega djävulen Niedermayer gjorde !



Nu börjar 3:e !!



Hae't Gött !

2008-05-17 @ 01:00:36
Postat av: Mr Pink

Visst är det skillnad på tacklingarna MEN det jag ville säga var att det finns inga nyanser i blåögdheten hos delar av mänskligheten....Hade Murray spelat i Canada och dragit in en plös över...säg Bäckström....Å herregud vilket liv det skulle blivit...Och jag kan inte tycka att Rob Niedermayer är feg....Han nitade Forsberg och såg till att Canada tog över och vann(om nu inte mitt bristande minne falerar återigen)



2008-05-17 @ 15:22:47
Postat av: Knogen

Japp, nog var det skillnad på de nämnda tacklingarna alltid. Murray har dessutom bidragit med något jag saknat länge i Tre kronor och det är karaktär. Sen kan man säga vad man vill om just hans karaktär, men han är en profil och det behövs fler profiler överhuvudtaget i svensk ishockey.



Sedan håller jag med Lilja. Enögdheten är närmast patetisk från den svenska tv-staben. Allt motståndarna gör är utvisningar, medan samma saker utförda av svenskar möts av jubel. Skulle det bli utvisning dessutom bemöts det - såvida det inte är förbannade solklarheter - av utspel som "Löjligt!" eller "Vi har domaren emot oss!".



Lite mer objektivitet tack!



Förresten - anledningen till att Kanada vann den där matchen då Foppa mejades ner låg inte i själva tacklingen. Det låg i efterspelet. Eller avsaknaden av efterspel rättare sagt. En markering från de svenska spelarna hade gett en signal både inåt och utåt som hade betytt mycket. Nu hände ingenting. Det gav signal till kanadickerna att det är okej att tackla oss sönder och samman. Det gav också en signal inåt till truppen (och inte minst till Foppa): Tacklas du så kan du inte räkna med att vi kommer till undsättning.



På det sättet svenska spelarna agerade i den situationen vinner man inga matcher. Man måste vinna den (otroligt viktiga) psykologiska kampen också :-)

2008-05-18 @ 00:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0