Kvällsplåga

Nej fy fan....Bowlade match i Björnfighen precis...Mötte Jocke och Richard, rankar nog Jocke som nr 1 på min interna rankinglista inom Siljan Bk just nu.
Gick så jävla apdåligt så man vill ju slita av sig skinnet och låta nån slå ihjäl en med det.....Vet inte serierna riktigt men hamnade på 499 poäng på tre serier. Den här säsongens sämsta resultat:-( Smakar apa i ananas på vilken Chinakrog som helst.....Jocke och Richard vann med 6-4 till slut, vi hade läge i sista men Jocke avslutade med 4 strikar så det var inget snack.

Ska klaga på banorna också(som en dålig förlorare förstås), nu är jag inte ensam om det, men det måste vara något fel på NÅGONTING?! Banorna har varit bra rengjorda de senaste månaderna och det har varit lite bett i banorna när man varit ner....Sedan förra veckan är det så det skvätter om kloten när de svarvar rakt fram i torrfältet...Det torrfält som normalt ska vara torrt men är som en diarrésjuk ko's rövgång......Det är helt enkelt inte kul att spela bowling när banorna inte sköts som jag tror det är meningen att de ska skötas....

Skit samma, nu drar jag till Norge....jobbar....och gör iordning pimpelgrejorna som är lastade i bilen:-)

Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Knogen

"Gick så jävla apdåligt så man vill ju slita av sig skinnet och låta nån slå ihjäl en med det"



Det är nästan så man hoppas du fortsätter spela som en kratta, så man får höra dina poetiska beskrivningar om förlorandets jävlighet. Men bara nästan ;-)



Mycket tjusigt inslag i DN-bilagan förresten!



Snart dags för premiär på nyisen va? Börjar längta ut på de segsviktande höstisarna nu. Jag kan inte förstå varför de ska dröja så förbaskat.

2008-11-03 @ 22:50:16
Postat av: Finn Erik

Sitat Glomdalen avis : Kjemperunde av Østcom. Strålende lagprestasjon av herrene Johan Helland, Kenneth Lilja og Stein Erik Rugsveen ( Den gamle Raufjøring bautaen )noterte seg for 1772 poeng. Noe som er sesong beste ! NOE GÅR TYDLIGVIS VEIEN OM DAGEN HERR LIJA ? Nå er det snart dags å slippe pimplen ned ! Håper vi treffes snart for en fight !

2008-11-04 @ 17:29:03
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: Mr Pink

Hahaha:-) Till och med i tidningen! Jo, det går bra med bowlingen i Norge:-)Den här gången tillskriver jag mina bowlingkamrater äran, speciellt Stein-Erik som spelade glimrande! 278 poäng i första serien och på de tre serierna 683 poäng!Skitbra helt enkelt:-)

Pimpeln är släppt...Inlägg på bloggen snart:-)

2008-11-06 @ 14:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0