En Glad Påskhälsning

Får önska alla en glad påsk!

Giacomo Paracca visste hur man skildrar ett party



Fileerna utskurna



Kommentarer
Postat av: Lunsdragaren

Tyvärr så kommer du inte att få se min farfars isdubbar i påsk...

Har fått lite förhinder...

Nu har du genast en mycket större chans att vinna! Hehehe...



Vi får mötas i Örebro istället!



2009-04-09 @ 18:23:07
Postat av: Brutte

Glad påsk själv bäste broder!

Apropå påsken! Kom just att tänka på påskfarbrorn själv - du vet väl vem jag menar - han som fejkade ett telefonsamtal och pratade lätt dirty (som påskfarbror med klubba att slicka på mm) och sedan stelnade när han faktiskt förstod att någon i luren hört vad han sagt. Det agerandet är klart i världsklass!! Om jag inte missminner mig så ringde han väl till dig också i påsktider (eller andra tider - minns ej) och du, som den person du är, dokumenterade detta (snacka om världsklass)! Utmärkande på din inspelning, om jag inte minns helt fel var det "Tex Avery-inspirerade skrattet" (kommer fan inte ihåg vad hunden med skrattet hette, men det var rätt otäckt på påskfarbrorn). Dagen efter "fylleslaget" hade den gemensamme bekantskapen även mage att skälla ut övriga närvarande med att de haft mat på golvet när den egentliga sanningen var att "påskfarbrorn" själv imiterat en maggot med en "tvåhundra ost" i ömsom mun och ömsom på golvet. Fina påskminnen va?

2009-04-10 @ 18:04:43
Postat av: Mr Pink

Detsamma, min vän:-)



Du har en klockren analys där och faktum är att vid en nyligen ankommen städåkomma föll det sig så att en liten passage i städdagen innehöll sortering av gamla kassetter (sortering är viktig;-)) Där föll mina ögon på just den inspelningen och gosse....Det var kul!:-)

Och eftersom jag råkar veta att denne påskfarbror ibland hamnar vilse bland alla kavata internetsidor han besöker och således även ögnar igenom detta innehåll känns det extra påskkul att han blir påmind om detta faktum....Allt finns dokumenterat!:-)

2009-04-10 @ 18:43:20
Postat av: Brutte

Andra påskminnen är ju att jag träffade Berit på en påskafton på Buffalo (snacka om klassisk mark - vad fan gör ungdomarna idag?). Minnesvärt från den kvällen är annars en packad Lars Malmberg utklädd till kyckling (eller nåt liknande) - fan inte någon vacker syn - jag satsade på Berit.... Jo, just ja! Lissla Turesson hällde en Pommac över mig samma kväll - vilket slöseri - denna gudarnas dryck skall icke slösas bort. Kan ha varit en annan "soda" också - kommer inte ihåg jag var ju för fan full. Ville kanske bara hylla Pommac här och nu....

2009-04-10 @ 18:59:03
Postat av: Mr Pink

Pommac var alltid den lite vuxnare smaken jämtemot Champis...Bägge klassiker och topp5 på min lista och alltid värda att hyllas:-)Ligger faktiskt en Champis på kylning i min kyl just nu:-)

Vad gjorde du med Lissla?:-)

2009-04-10 @ 19:31:16
Postat av: Brutte

Inget alls - stod och pratade med Bettan (som också vättes ned). Fan, du känner väl henne - hon är ju rätt valpig i rörelseschemat.....

2009-04-10 @ 19:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0