Preparations och findricka

Jahapp, blev några minuter på garaget på kvällningen.....Fick lov att påbörja lite förberedelser inför ett event med pimpelfiske till veckan.....Tog några finöl.......

Nu har GrevNils droppat in så nu sänker vi nån vinare av bättre kvalitet, diskuterar analgångar, klaustrofobiska upplevelser i kombination med droger och sorterar pälsängrar efter storlek......GESUNDHEIT! Som Fritzl sa när Elisabeth nös.....Borde det inte varit så , Dödde?;-)


Kommentarer
Postat av: Brutte

Kolla innehållsdeklarationen på de goda "tjeckerna" - och då speciellt kolhydratsinnehållet och sedan ställer du dig frågan varför du ser ut som du gör och hur fan jag kunnat bli så otroligt smäcker? And the answer is low carb lager (fan trot!). Hälsa Greven från oss!

Visste du för övrigt att pälsängern, av familjen Dermestidae inom ordningen Coleoptera, är av kosmopolitisk spridning. Det kosmopolitiska är för övrigt relativt typiskt för denna intressanta och humanrelaterade insektsfamilj. Att sortera dessa i storleksordning kräver dock goda instrument då de är relativt stabila i storleksfördelningen och gör sig dåligt i histogram med hög grad av spridning på längdfrekvensintervallen. Jag tror jag måste komma över (inte på grund av finare viner, utan av rent entomologiska skäl - fan trot igen). Vi ses!

2009-04-10 @ 20:29:47
Postat av: Storm

Finöl ? Nja diggar nog Erdinger som nr:1.



Angående Fritzl och analingångar så hänger jag inte med, men Ok håller med till 100 !!



Tae't lugnt nu pojkar, tänk på att ni har ett stort previlegium att få tävla på sjön i morgon !!!



Hae't Gött !!

2009-04-10 @ 21:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0