Besök...

Jahapp, ikväll kommer GrevNils med sin osnutne son och hälsar på...Finns chans/risk att det blir några flaskor rödvin inmundigade misstänker jag:-)
Annars är det skönt att helgerna är över nu...Visserligen trettondagen kvar men i Norge är inte det någon helgdag så på måndag är man tillbaks där...Tar med bowlingkloten då det är match direkt på måndagkväll, har fått order om att träna så ska försöka göra det;-)

Åker hem en dag tidigare från Norge första veckan,då jag på torsdag ska ut med 5-6 pimpelfiskare från Finland tillsammans med borrtillverkaren Mora of Sweden. Tror det blir att åka till Tenningsjön, skogsdrivning där och vägen fram ska visst vara plogad. Eller så åker vi till Källsjön....En pimplare från Stockholm var dit i helgen och drev upp drygt 9 kilo, kan vara värt att prova.

Tävling på Saxviken imorgon och tanken var att min säck skulle få chansen att fyllas med lite abborre men som det verkar nu så ger jag fan i det....Är inte alls på tårna rent psykiskt och känner mig jävligt trött hela tiden. Får se hur jag gör, kanske GrevNils vill prova sig på en comeback och dra några randiga? Då kanske man kommer iväg ändå.....


Kommentarer
Postat av: Storm

Ge greven en puss från mig !!



Hae't Gött !!

2009-01-02 @ 19:48:01
Postat av: Mr Pink

Sorry...Det tar emot nåt så inihelvete att pussa GrevNils:-) Han hälsar att DU ska få en puss nästa gång ni ses:-)

2009-01-02 @ 19:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0