Riktad reklam?

Well, arbetat en stund idag med uppsättning av en teveskärm på Turistbyrån i Orsa. Nu sitter den på plats och helt fenomenalt rakt...trots att väggbräderna var sneda:-) Åker dit under eftermiddagen och kör igång bildspelet som ska rulla på skärmen under sommaren för Värdskap Orsas räkning.

Blev lite dizzy i planeten här nu och flimmer framför ögonen.....Kanske kan botas med choklad och Champis, inte fan vet jag? Hoppas det ger sig snart....Måste ju läsa in startlistorna till morgondagens V75:a ;-)

*************************************************

Landade ett reklamblad i lådan idag.....Yves Rocher, Creator of Botanical Beauty.....En av rubrikerna "Strålande Sommarskönhet" ....Känns inte som jag borde vara målgruppen......:-P Att sammanblanda min yttre design med "botanisk skönhet" och strålande sommarskönhet är verkligen som att försöka framställa rysk kaviar av innanmätet på en självdöd korp.............................Typ

*************************************************

Plockade på mig några broschyrer från Turistbyrån när jag var där.....Några Orsaföretag inom turistbranschen....En med den synnerligen goda smaken att ha mig på framsidan;-) Tack Knogen:-) Dock såg mitt skarpa öga något som inte hör hemma där....;-) ?

En annan kommer få , direkt från Korrektur & Gnällavdelningen, ett litet finger mellan revbenen.....Suddiga foton går bort på broschyrer, capisce!

************************************************




Kommentarer
Postat av: broder green d.ä

ett litet dagens dubbel tips. DD1 7 MT BUFFERT(Ö Kihistöm)DD2 Prince de Charme L(L Koljini)100KR Enkel

2009-07-03 @ 18:11:17
Postat av: Knogen

"En annan kommer få , direkt från Korrektur & Gnällavdelningen, ett litet finger mellan revbenen.....Suddiga foton går bort på broschyrer, capisce!"



Var det inte Lasse Anrell som myntade uttrycket "kasta bergskedjor i glashus"? ;-) Särskrivning OCH biversalisering inom ramen av några futtiga rader. Skäms på sig! ;-)



Vad gäller din medverkan på vår broschyr så är Anders den som är skyldig. Det verkar ju ändå som att det var ett bra grepp. Gästerna strömmar ju in. I HORDER! ;-)

2009-07-03 @ 20:09:45
Postat av: Knogen

Men nej, jag kan inte komma på vad som inte hör hemma där (förutom en massa långsökt dravel då :-). Fill me in, please!

2009-07-03 @ 20:18:56
Postat av: Mr Pink

Hahaha:-) Hör nu svenskläraret:-) Särskrivningen existerar i din fantasi.....Såg den väldigt fina broschyren idag under skärmmonteringen....Läste igenom den som hastigast och minsann....Har inte ett litet stavfel smugit sig in...Sorry:-P



Tycker nog att Imagos broschyr tillhör de bästa TROTS nunan på framsidan:-) Välarbetad

2009-07-03 @ 21:29:28
Postat av: broder green d.ä

2009-07-03 @ 21:54:56
Postat av: Bullen

När man nu ändå är på plats så vore väl ett inköp på en andel och en inbjudan att se travet på sin plats kan tyckas. Klockan är 22,30 och alla i Lunden sover. Det gör fan inte jag, och så är jag trött på att åka arkip..:)

2009-07-03 @ 22:38:37
Postat av: Knogen

Särskrivningen finns. Det är precis samma misstag som texten på de surrogatlössnusdosor jag numera konsumerar. De säger nämligen att det finns nikotin i dosan (trots att jag misstänker att själva idén är att det inte ska finnas). Nikotin OCH tobaksfri snus.



-Jihaaa! Vi slapp i alla fall tobaken, men giftet finns kvar :-) (Kolla på länken!)



Sedan kan jag faktiskt inte se stavfelet. Du får nog guida mig dit!

Postat av: Mr Pink

Bullovich! Självklart lägger jag in några andelar till dig om du så önskar:-) 100 bagis per andel...Du får köpa hur många du vill....Välkommen till Barkgatan 7 så kollar vi travet på min fetteve:-)Möjligen finns där öl också;-)



Knogolonovich! Vågar inte bege mig in i ett virrvarr av av grammatiska svårkoagulerande sprängskador med en språkforskare likt dig:-) Stavfelet kommer tillkännages på inofficiell basis till dig allena:-)

2009-07-04 @ 11:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0