Andradagseffekt

Semester denna vecka och åkte ner till Lillån för en grym andradagseffekt efter fisket igår.....Tyvärr blev det inte så och jag har ingen bra förklaring mer än att det återigen var väldigt soligt och stilla. Normalt är det en grym effekt dagen efter i Lillån men som sagt idag var det inte det.
Fick visserligen två små braxar efter 6-7 minuter men sedan var det bara mört. Körde med bonnsjuan och provade även på andra sidan med matchspöt.
Efter ca 1.15 kom första riktiga braxen och sedan drog jag 4-5 stycken till innan jag plockade ihop....i regnet, som än en gång kom.......Fiskade prick 2 timmar och hade 8520 gram, 7 braxar tror jag det var där största vägde 1900 gram.

*******************************************

Har svårt att smälta det italienska landslag som igår spelade så virrigt att Alzheimer antagligen nuförtiden kan drabba kollektivt......Jösses, vad dåliga de var i första halvlek...Visserligen är det en semesterturnering som knappt någon bryr sig om(utom jag då:-P) men någon jävla ordning för det allt vara.....Det är dags att pensionera några gamla stjärnor nu och Lippi skulle nog antagligen aldrig kommit tillbaka......In med någon som vågar göra generationskiftet INNAN nästa år! Italien har en säck med kanonlirare som dock alltför sällan släpps fram av alltför rädda ledare...Se Giovinco som exempel...Hoppas de kommer till insikt.

Kommentarer
Postat av: Pink Angel

för det allt vara ;) :P :D

2009-06-22 @ 17:59:38
Postat av: Mr Pink

Jajaja:-) Även solen är grumlig..typ:-)

2009-06-22 @ 18:24:25
Postat av: Storm

Konstigt, eller inte !?



Trodde nog att du skulle haft superös dagen efter.



Face the facts here, Lillån ÄR extremt känslig för jä-la finväder.



Är man nere en molnlig dag eller på kvällen FINNS det hur mycket fisk som helst.



Ska vi köra Lillån igen(vilket vi ska) får det bli e.m-kväll.



Tycker dock att vi hade ett bra KM sist då fisket var ganska jämnt, man hade nog faktiskt kunnat vunnits från de flesta peggar. Dock inte om grannarna har en mäskyta av en handbollsplan !



Hae't Gött !

2009-06-22 @ 22:25:28
Postat av: Mr Pink

Trodde också på superös. Men helt klart är det så att vid solig och stilla väderlek så blir fisken skygg...Nappade dock en del mört trots solen iaf...Visst var Km bra, parametern mäskning över stort område är svårbemästrad;-)

2009-06-22 @ 23:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0