Klubbmästerskap Fk Match

Idag var det dags för första tävlingen i Match´s klubbmästerskap.  Nyaste bryggan i Lillån var tävlingsplats och det var med stort intresse och nyfikenhet som vi la tävlingen där.
Jörgen har varit ner och provat ett par korta stunder och fisket har varit , minst sagt, hyfsat:-)
Dock var vädret idag alltför bra, brukar inte vara speciellt bra fiske när solen skiner och ingen vind fönar luggarna......Nu ändrades väderläget efter två timmar och regn gjorde oss sällskap i dryga timmen

Lottningen klarades av snabbt och Roffe och jag plockade åt oss kanterna:-) Skadar ju inte att ha kant.....Vi var bara sex man idag men det är gott nog.
Vi kör utan grundmäskning så fisket startade 12.00 och jag skickade ut matchspöt mot andra sidan och mäskade ca 12-13 små, fina bollar där. La 10 på 9 meters och 5-6 stycken på 5 meters.
Roffe plockade upp en mört som första fisk(vi har tävling i det också:-)) Strax efter började Göte med en håvning, en liten brax......
Åt mig nappade det lite grann på matchspöt men hade svårt med krokningen av 15 gramsmörtarna......Efter 2 timmar tog Jörgen sig en promenad från peg 3 till peg 5 och 6 där Peter och jag satt. Peter hade fått igång lite skimmers blandat med mört. Själv hade jag inte fått igång något och 14 fiskar efter 2 timmar kändes som en klar sistaplats just då även om Jörgen hävdade att han låg sist:-) 
Strax efter började det regna och då ÄNTLIGEN började det nappa lite. Körde på femmeters och plockade lite mört blandat med löja.
Peter fick nån skimmer då och då....Farsan slet upp en fet brax....Jörgen slet upp en ännu fetare brax (2,2 kg).....Och så började jag få några braxar på femmetarn:-) Kändes gott och tror jag hade 7 braxar till slut, där fyra var skapliga...
Sammanlagt hade jag 54 firrar.
Ändade med seger och det känns göööööööööttt!!! :-D

Slutresultat
Peg 1: Roffe Andersson 2000 gr
2: Göte Sjölin 1220 gr
3: Jörgen Storm 3830 gr
4: Mats Lilja 2290 gr
5: Peter Lindh 2580 gr
6: Kenneth Lilja 8650 gr


Foton läggs in när Fk Match´s produktionsbolag gjort klart redigeringen:-)

Nu är det dags för Italien - Brasilien, härligt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0