Fiske eller inte

Stor tävling på Närasjön i Norge i helgen. Är i valet och kvalet om det blir avfärd eller inte. Några avhopp har vi haft och nu är det nog bara Jörgen och jag som kommer iväg om det nu blir så. Weine kanske??????
Föret är nog inte det allra bästa och det är väl därför man tvekar...........Men har iaf ringt på boende och kollat upp lite så det ska ordna sig om vi bestämmer oss för att åka.
Är ju ett hyfsat bra fiske där och det drar förstås. 

Konditionen är att jämföra med en lungsjuk och benamputerad kamel.....Men det har den ju varit väldigt länge så det är ingen nyhet....Men på något vis blir jag alltid överraskad när man har stolpat iväg ut på isen ett par meter och hjärtat kryper ut på axeln och tittar på en med en förbannad  och pulserande blick och säger..." Du är en idiot, nu skiter jag i det här" .......Brukar svara med att harkla upp ett par skålpund grovt slem och vända blicken framåt och väsa...."skit på dig"

Kanske blir så i helgen också:-) Vi får se.....

Kommentarer
Postat av: Bucco

He,he....jag kjenner igjen det der med hjertet ja.Fikk et bra svar i Sundsvall.

Er selv i stor tvil nå om jeg skal åka heller inte.Er så trött på å vasse i snö,men samtidig veldig lyst til å fiske på Næra.



2009-03-26 @ 19:50:05
URL: http://matchfisher.blogg.se/
Postat av: Lumpsucker

Om du åker ? Lycka till ! Synd bara att vi inte fick svinga en bägare ihop i helgen.

2009-03-27 @ 07:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0