Mr Snowman

Var ju upp på skogen en sväng häromdagen, blev ju lite fiske men det jag skulle göra var att arrangera en liten överraskning till min syster som fyller jämnt just idag faktiskt.
Hon har idag åkt upp till vår stuga däruppe för att tillbringa helgen. Därför fixade jag lite blommor och kort i stugan och så byggde jag en liten snögubbe utanför dörren till altanen:-)
Det var länge sedan jag byggde en snögubbe bör väl tilläggas och att sedan bygga den i -7 grader kanske förklarar den något kantige och oformade figuren jag kallar snögubbe:-)



Okey, fick inte dit några armar.......

Kommer ihåg när Bertil Perrolf (känd radioprofil för er ungdomar som inte har en aning) i sitt ringinprogram i radion fick ett samtal från en kille som INTE hade några armar och som önskelåt önskade Elvis......Den gode Bertil fick till det när han skulle gå över till musiken...." ....men armar det hade Elvis och här kommer han"
Kanske inte helt lyckat:-)


Idag åkte jag och far dit för lite presentöverlämning:-) Solen sken och det var en fin dag, grillade burgare och hyvlade påskmust , det blir man inte uppkäftig av.
Fick överraskande nog besök av polisen som var ute på en tur uppe på skogen, så de kom in och pratade ett tag.
Avslutade med kaffe och tårta sedan bar det iväg hemöver, körde efter Ladubergsvägen hem...dvs jaktmarkerna. Det man kan säga är ju att vintern stannar nog ett tag till, det är mycket snö alltså:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0