Pazza Inter.....

Sen kväll nu.....eller natt...Blev lite kvadratiskt formgivning här på kvällen....Eller kanske inte riktigt sådär kvadratiskt, mer ...Tja, vet inte riktigt men hursomhelst skvättades det en del rusdrycker i diverse strupar:-) Inget fel i det och med tanke på utfallet i travandet så var det ganska lugnt.....GrevNils på besök och vi började tidigt med några bärs för att sedan avnjuta årgångsrom med synnerligen välframställd is:-) Sedan ramlade gamla Erkapersarn in och förhöjde stämningen...Blev ett par vinare också innan The Fat Lady sjöng på sista versen....Är det kanske den jag sjunger på nu? Är jag den feta damen? Skit samma...

Grattis Håkan till alla rätt på V75! Bullen, vi tar nya tag nästa vecka eller för mig redan imorgon på Bjerke som kör Oslo Grand Prix:-)

Här kommer en fotbollssång som iaf jag tycker är bra....Finns en annan version också med svensk översättning som handlar om Hammarlack:-) Men jag föredrar som alltid original....Recoba med rikets överbett och Zanetti som skönsjungande snubbar, thats great for me:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0