Fördyrande helg

Då var man knapphändigt återhämtad efter gårdagskvällens bravader. Blev en dyr helg med tanke på den skrala utdelningen på travet med favoriter som vann. Att vi sen lyckades spricka i ett lopp(sjätte) gjorde det hela än sämre...Men bara att ta nya grepp och brotta ner loservålnaden

Blev en hel del gott dricka i sällskap med GrevNils och Erkapärsarn, strålade senare samman med herr Storm och herr Samuelsson nere på bowlinghallen och vi höll ut kvällen till stängningsdags innan det var dags att släpa sig hemöver...

Nu bär det av till Norway igen för en insats. Blir bowlingmatch på onsdag och den obesegrade sviten ska försöka hållas. En i laget, Johan, kommer inte till start så vi har kallat in en reserv som ska hålla:-) Johan själv sitter i Rom och njuter av italienska dofter.

Hemkomst torsdag och då firar vi Thanksgiving med syrran så det blir garanterat god mat och mycket mat hoppas jag. På kvällen bowlingmatch mot ett korpgäng från Våmhus.

Men fredagens event är det som det är stor fokus på nu! Kommer läsa ett gäng faktaböcker den här veckan och framförallt studera nerdkunskaper ner till minsta detalj....Är dags för seger nu:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0