Lördagens aktiviteter

Fick mail av Mr Stange, the famous fisherman från gnällbältet, tillika disturbing object under Svartåövningar;-) Han har sammanställt pimpeltävlingar för vinterns program. Han tyckte att Dalarnas program som jag mailat över var rörigt.....är benägen att hålla med efter närmare studier:-P .....Kanske en revidering på det programmet är aktuell då påsken verkar flyttat sig...iaf om man jämför med almanackor av hyfsad kvalite:-)  Hursomhelst, bra jobb, Stange! Och som sagt....de där avslutande raderna i mailet hoppas jag få tillfälle att köra ner nånstans i närheten av dina halsmandlar i vinter;-)

*********************************

Idag bar det av till Falun tillsammans med kära H, föreläsningar stod på programmet och framförallt förmånen att få höra Marcus Birro live.
Tidningen Pralin hade satt samman en "Må Bra Dag" (deras koncept, deras särskrivning..Knogen;-)) Tre föreläsare stod på programmet och sammantaget var det en bra tillställning.
Åsa Meland var först ut och pratade om vikten av att våga förändra sitt liv, att resa stegen mot rätt vägg och att strukturera sitt liv. Helt okey föreläsning
Marcus Birro next up och den mannen är poppis i Dalarna:-) Även hos mig som ni förstår. Har läst och följt honom i många år och det kan tänkas att det är för att han är sådan hängiven Italienälskare:-) Kan knappast undgått många att Italien betyder en hel del för mig också:-)
Hursomhelst, han pratade så många strupar fick vädra sitt gapskratt.....Han har ju en del mörka saker att förtälja i sitt förflutna men på ett självutlämnande sätt levererar han det på ett i många fall roligt sätt om än med eftertanke. Mycket bra!
Susanne Fredriksson sist ut och även hon drog ner många skratt med sitt sätt att presentera att hjärtat alltid ska vara med och att GE ger oerhört mycket tillbaka till människor. Empati en egenskap att utveckla för alla.

Bra dag

*******************************

Tänkte inte nämna så mycket om vad jag gjorde efter Halloweenpartyt förra helgen MEN åkte ner på bowlinghallen och käkade och tog några öl.
Hade en lång diskussion med en vän och renodlad Sverigedemokrat:-P Inget som jag vill ,att sitta och prata politik under vad som ska vara en kravlös skön kväll.
Blev iaf så att det blev lite diskussion och maken till imbecilla åsikter var det länge sedan jag hörde.

Min åsikt är ju, hårddraget, att en röst på SD är en röst på nazismen....Vilket ALDRIG kan vara okey!

Några andra saker

Muslimer är INTE en folkgrupp! Försök för fan att fatta det! Det är en fullständigt fatal missuppfattning som trots allt försöker föras fram av SD. Att kalla sig muslim är bara ett religiöst ställningstagande, vilket kan innefatta svenskar, araber eller vad fan som helst!
En muslim ÄR EN MÄNNISKA som vilken som helst!

Blir uppriktigt skittrött på idioter som försöker föra fram inskränkta, fullständigt missvisande åsikter för att fastställa sina egna fabulationsteorier.

Denne vän var tydligen uppriktigt rädd och fundersam över att "de"(muslimerna) skulle ta över......Citat "de tar över allt".......Suck:-(

Min fråga var ju naturligtvis "Vad tar de över?" ........Svaret "Du fattar ju ingenting, du ska få se om 20 år, de tar över samhället"

Okey, då får jag se om 20 år......MEN tänker överhuvudtaget inte känna någon rädsla över detta ovedersägliga faktum som SD försöker föra fram......Kan bara konstatera att det bland MÄNNISKOR finns IDIOTER överallt.
Inga undantag.




Kommentarer
Postat av: Totte

Bra skrivet om SD håller med varje ord.

2009-11-08 @ 15:24:09
Postat av: Pimplare

http://www.youtube.com/watch?v=p1B3ci3A2_o

2009-11-08 @ 19:07:06
URL: http://www.youtube.com/watch?v=p1B3ci3A2_o
Postat av: mysigt!

http://www.bgf.nu/faktabanken/kriminalitet/brabra.html

Postat av: Mr Pink

Oj, två stolliga länktips från två riktiga mesproppar som inte ens klarar av att stava till sitt eget namn....Att länka till BGF och försöka hävda någon sorts sanning är ju faktiskt nästintill en sjukdomsdiagnos...Sorgligt!



Kan ju länka till Expo för att ni ska se vad de skriver........

2009-11-08 @ 22:32:15
URL: http://www.expo.se/2003/48_234.html
Postat av: Tommy

finns även många om nästan inte alla som tror att invandrare och flyktingar är samma sak, fast det är två helt skilda saker.

2009-11-09 @ 11:10:31
URL: http://tommyblogg.blogg.se/
Postat av: Knogen

"Må Bra Dag"



Var det en uppmaning till Daggen det där? Horribelt! Sedan är det en lika horribel biversalisering också, som hör hemma i anglosaxiskt språkbruk. Ptvi!



"En muslim ÄR EN MÄNNISKA som vilken som helst!"



Själv tycker jag den kinesiske filosofen Lin Yutang uttrycker det ganska sympatiskt: "Så länge människan är människa kommer olikheterna att vara den största kryddan" ;-)

2009-11-09 @ 19:06:29
Postat av: Bullen

Vill bara revidera ett påstående ifrån Mr Pink. "Kan bara konstatera att det bland MÄNNISKOR finns IDIOTER överallt."



Det vet ju alla att det är fel. Det ska vara: ALLA MÄNNISKOR ÄR IDIOTER.

2009-11-11 @ 20:40:23
Postat av: Mr Pink

Måste haft en tillfälligt svagt ögonblick...Naturligtvis har du rätt

2009-11-11 @ 21:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0