Thunder and lightning

Imorgon smäller det!

Valuev mot David Haye...Ska bli intressant att få se utgången av den fighten. Är ju en viss skillnad i storlek om man säger så. Nu är ju Valuev ingen boxare i mitt tycke men gissar att det skakar om hjärnupphänget en aning om man skulle bli träffad.....


Kommentarer
Postat av: Weine

Jasså du är hemma och igång. Ska till Rättvik Bowling på nattklubb ikväll. Sen morgon och inget fiske alltså. Har så smått börjat blogga igen. Ovant!

2009-11-06 @ 21:00:40
Postat av: Freddan

haha som John Ruiz sa när han mötte Valuev, "hur ska jag kunna missa honom? Han hans huvud är ju stort som en VW buss..."



Annars är de annat stor på gång i helgen Fedor vs Rogers. MMA... stor helg!

2009-11-06 @ 21:18:41
Postat av: Mr Pink

WP-Såg du börjat på så smått igen...bra:-) Hoppas du kan få ner nån kägla trots förmodat intag av alkohol;-) Blir nog inget fiske för mig i helgen heller...men är å andra sidan tvivlande på tillgång på is ändå faktiskt...



Freddan - Så egentligen känns det som jag rattar Valuevs feta skalle när jag kör min Sharan;-)

Lite feta smällar lär det ju bli i helgen...Är det likadant inom det gebitet med en jäkla massa organisationer? Är det inte UFC som är störst?:-O

2009-11-06 @ 22:30:18
Postat av: Freddan

lite annorlunda. UFC är störst men har inte lyckats signa Fedor(30-1, förlusten kom på ett cut efter 10sec på olaglig teknik, armbåge) är nu i strikeforce. kan väl säga att de är ufc och strikeforce som är störst. I japan fanns förut Pride som var riktigt stora.

Skillnaden är att en fighter bara går i sin organisation. ingen från ufc möter någon från strikeforce. Men inte som boxning med ett mindre bibliotek titlar.

Har du sett supersix turneringen, det är bra! Hoppas Kessler tar den.

2009-11-07 @ 07:37:44
Postat av: Mr Pink

Freddan - Supersix är helt klart en bra turnering och ett nytt grepp, vilket behövs. Kessler är bra boxare och både hoppas och tror att han plockar hem turneringen. Han har ju bara en förlust vilken kom mot Calzaghe....Och att förlora mot honom kan man inte skämmas över.

2009-11-07 @ 18:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0