Apati och rättstavning

Suck....suckarna är större än babianarslen nu. Är smått less på det mesta.....Gjort några tafatta försök att gjuta mod i sinnet men det verkar vara som att slå sprit i min kompis Obelix...händer ingenting.

*********************************************
Läste Sd:s Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet häromdagen också. Är jävligt trött på imbecilla Sverigedemokrater. De som sympatiserar med de åsikter som Sverigedemokraterna står för kan dra åt helvete. Tänker inte ens nyansera mina ord....Dra åt helvete.

*********************************************

Håller på att ramla dit igen...Gör mig naturligtvis till en deprimerad rävspya..Ska försöka klappa in lite nålar djupt och bringa reda i mina kolliderande tankar...Att känna sig värdelös är lätt när man släpper in Mr Play i sinnet

********************************************

I ett försök att hålla mig hemifrån lägenhetens dysterhet rullade jag in till Mora imorse för ett besök på bokhandeln. Är alltid rogivande och ibland väldigt inspirerande att få ta på böcker:-) Tog en fika med Mr Larsson, bowlingvirtuosen som ligger lågt just nu:-) Göte och WP gjorde oss sällskap också. En trevlig stund.
På bokhandeln blev det inköp av den där fågelboken med tillhörande fågelsång inspelat och som man kan trycka fram via en display. KUL! Nu kanske man kan lära sig hur en sparvuggla låter....Fast just den har ju Knogen lärt mig:-) Köpte även ett nytt frågespel, tänker låta det vara ouppackat tills det är dags för "The Quizznight" tillsammans med Mr Prippen...Han kan vara lite känslig när det gäller sånt där, är konspiratoriskt lagd tydligen;-)



*********************************************

Fick även reda på av min lillasyster att hon är väldigt bra på att stava och som av en händelse så motade jag det med att blygsamt förtälja att min stavningsförmåga är bättre;-) Vi får väl se om det blir en utmaning i det kära ämnet den närmsta tiden, svenska och engelska...Tror säkert storasyrran vill vara med också. Även om jag satte dit dem direkt med ett ord...hohoho.


*********************************************

Läste Runner´s World idag(på något underligt sätt dimper den ner i lådan sedan 15 år tillbaka utan att jag betalar för det:-O) Erik Hörstadius, om ni kommer ihåg honom? En debattör som syntes en hel del på 90-talet i diverse debattprogram och andra mindre smickrande produktioner...Tydligen en god löpare i yngre dagar med en hel del maratonlopp på sitt samvete. Han är ju en smula fet och att hans dryckesvanor varit....hmmm....mindre goda är ju allmänt känt...Hursomhelst så har han nu ställt upp två mål där ett av dem är att väga under 100 kg tills nästa sommar(tror jag det var) och att ta sig runt ett maratonlopp på under 4.30....

Funderar själv på att haka på....Under 100 ska jag väl fan klara....men maratonloppet vet i fan...Men man kanske kan sikta på Orsakajt´n? Ska fundera på saken men en sak är klar...Min hjärna behöver mål

Sprang ju nästan varenda dag när årsklockan bara låg runt 20.....Alltid med tidtagning förstås:-) Undrar vad en kilometertid ligger på idag...säkerligen 7 minuter:-P Fan, det går man nästan......

Ni som kan er botanik förstår det ironiska anslaget.....:-P

********************************************* 

Har idag stoppat upp en overall till en människoliknande kropp....Ska användas nästa Halloweenhelg......Kommit till insikt att uppslutningen kring min pedagogiska inriktning i att skräckupplevelser är utvecklande för små barn;-), är noll och att jag står ensam på barrikaderna....Därför får jag tona ner mina sällsamma idéer och därför behöver heller inte traumaenheten kopplas in....

*********************************************

Imorgon blir det kurs/information om matlagningsregler i skogen. Hoppas vi är några stycken som anmält oss. Tillställningen blir på MoraParken och det blir inte en alltför lång dag då det tar slut i halvtretiden.

*********************************************

Ska rita ner stadgarna för nya klubben också. Sedan ska papperen in. Medlemmar finns det så det räcker iaf....Förhoppningsvis kommer vi igång med lite inkomstbringande aktiviteter innan jul.

Tränar ingen bowling alls längre, spelar matcher i Norge. Men hoppas komma igång snart med lite träning, för det behövs. Man kan ju inte enbart leva på talang;-)

**********************************************

Kommentarer
Postat av: Storm

Perfekt att du börjar med löparträning Kenneth !



För vi har bara 13 km (enkel väg) att springa på Pimpel-SM (Tisjön), dit måste vi ta oss om vi ska ha en chans.



Hae't Gött !

2009-10-22 @ 20:03:48
Postat av: Mr Pink

Då lär jag nog fan börja ikväll:-P

2009-10-22 @ 20:25:07
Postat av: Laxen

Grabbar ,vad sägs om en pilsnerkväll o taktik snack om sm

2009-10-22 @ 22:15:15
Postat av: prippen

Är nu mäkta sugen på att hälsa på och göra om den senaste bedriften. Håll spelet ouppackat o ge mig en tid. Jag kommer och jag will show no mercy ;)

2009-10-22 @ 23:28:55
Postat av: Bullen

Jajaja...jätteintressant läsning men var är travtipsen???? Klockan går..:)

2009-10-23 @ 18:07:59
Postat av: Spy - Ann

Ja var fan är tipsen!!!!!!!!!!!!

2009-10-23 @ 19:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0