Är det dags?

Lördagen släntrade sig in i medvetandet ännu en gång och nu är det time att inhalera lite frukost, troligen en filtallrik med allehanda frukter...Får bli en kopp starkt kaffe till efterfrukost samtidigt som man lägger upp planerna för dagens travtävlingar:-)
Trodde det var dags för en fetvinst igår på lunchens V4 då man stänkte in de tre första loppen till oddsen 9, 17 och 12.....Värdet var då 27 bolsjeviker drygt, satt med spik på dagens stallskrik, en åttaprocentare, och det var faktiskt rätt spännande....i ungefär 25 sekunder...innan kraken skaffade sig mer ben än en siklöja:-P Galopp och min eventuella utdelning på 90 000 försvann fortare än jag hann säga Io ho.....(för er som är intresserade..."Jag är" på italienska)....

Har lättsammare funderingar kring att ta mig en sväng på skogen idag för att kolla av istjockleken...kanske någon redan varit ut?? Tror pimpelskryllan får följa med på älgjakten nästa vecka i alla fall, kanske blir nån tid över en eftermiddag

Jörgen , har du kollat nåt än?

Ikväll är det en superviktig match i fotboll också......Irland-Italien!:-) Poäng där och jag kan slappna av ända till nästa års VM:-) Okey, självklart kollar jag på Sveriges match, hoppas Sverige gör vad de måste, dvs vinna! Annars är ju Danmark ett landslag att tycka om, vilka fotbollsspelare de haft....Min absoluta favorit och tillika italienklubben Veronas största tillgång en gång i tiden, är Preben Elkjaer! En fullständigt fenomenal striker med aviga vändningar.....Bröderna Laudrup, Simonsen, Flemming Poulsen, Frank Arnesen och Lars Olsen, sevärda spelare hela bunten och Danmark har alltid spelat en rolig fotboll kan jag tycka.

Dagens V75 är det inte direkt hög klass på men när det nu är inskyfflat extra miljoner i form av jackpot så må man göra ett gott försök.

Avd 1 är det bara att låsa på tre kameler, tänker inte släppa 9 Lost Without You, kan vara dags nu? De övriga två är 1 och 7

Avd 2 kan det vara så enkelt att 2 Makes People Talk är en spik. Passa även Örjanpojkens styrning 12 Daytona Ås

Avd 3 är en likblek gulddivision där det bara är att strecka så mycket lädret tillåter, glöm inte 4 Smashing Klipp!

Avd 4 låser jag på 2 och 3, no more to say

Avd 5 är Bergarn mycket nöjd med 7 Regine D'Inverne, möjlig spik men själv plockar jag med 9 Any Joy och eventuellt rödvinssnäsan Hannes styrning 8 Luckyline France.

Avd 6 är lurigt, 1 Il Divo är favorit men tror det får svårt att svara 4 Double Pearl från start och då inbillar jag mig att fyran blir svårtuggad i ledningen. 7 Mafioso stimmas det en del om så vid gardering så lär man nog slänga med den också.

Avd 7 och dags för Hanne igen, 2 Access Tooma. Tror det är bästa hästen...men tyvärr inte bästa kusken:-P 5 Clear Sign blir favorit och ska med på lappen liksom skrällen 7 Big Star. Glöm inte 12 Rutger Raket.


Dags för nyheterna!

Kommentarer
Postat av: Brutte

Hej ärade broder!

Ville bara påpeka, när ändå fotboll och Italien nämns, att Italien åkte på torsk mot ett Liverpooldominerat Ungern i kvartsfinalen i "pojkskvätts-VM". Nemeth (en av pools tre ungrare i matchen) ordnade straff tidigt som gav 1-0 till Ungern, och i förlängningen dödade nämnde Nemeth matchen genom två sällsynt vackra baljor. I den killen har pool ett fynd om han bara kan hålla sig hel....

Å du Kenta, kolla in Agger i kväll!!!! Håller ryggen för vederbörande sparkar han ned Zlatan......

2009-10-10 @ 14:40:57
Postat av: Mr Pink

Hojt! Nemeth....Kommer ihåg en gammal och mycket bra spjutkastare från Ungern vid det namnet..Miklos Nemeth:-)

Aggers rygg kommer antagligen att drabbas av smärre kotförskjutningar när Zlatan fintat arme Aggers kropp till kadaver....;-)

2009-10-10 @ 15:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0