New day

Söndagen är snart gången och att konstatera att Sverige inte kommer att spela fotbollsvm nästa år är ganska lätt. Att Malta ska ta poäng mot Portugal I Portugal är knappt en hypotes......Och då måste ändå Sverige spöa Albanien vilket inte ens det är en alldeles självklar sak med dagens landslag.
Visst var Sverige värda något bättre öde igår och visst kanske Isaksson borde tagit skottet som studsade över hans händer....men faktum är att Sverige har inte ett tillräckligt bra landslag:-( Mittfältet är faktiskt under all kritik....Ser att Aftonbladets Laul bloggar om att Källström är en av två hörnstenar att bygga vidare på...För mig är det helt oförklarligt:-O....Källström är seg och drar ner tempot, han har en hyfsad vänsterfot som dock falerar minst lika många gånger som den är bra....Vet inte om jag sett någon fotbollsspelare missa så många passningar med minst 25 meter som Källström brukar göra.....Det är ingen spelare att bygga ett nytt landslag kring, enligt min uppfattning.
Zlatan var den som var bäst igår igen, sög åt sig alla bollar men hade som vanligt inte många alternativ att spela bollen vidare på då mittfältet ALLTID stannar upp och inte fyller på.....Hur fan det kan upprepas gång efter annan är också helt oförklarligt.
Det kanske hade varit läge igår att slänga in Berg och Rosenberg tidigare och flyttat ner Zlatan en position för att om möjligt skapa fler chanser...Men nu blev det inte så och nu blir det iaf en ny förbundskapten vilket nog är behövligt. Hoppas de tittar utanför landets gränser också då det vore intressant med nya influenser och infallsvinklar. En italiensk landslagscoach kanske?:-)

Italien blev klara igår och det var en lättnadens suck som drogs när Gilardino kvitterade på övertid och Italien tog därmed den poängen de behövde, som så många gånger förr:-) Aldrig göra mer än man behöver i ett kval.....nervpåfrestande för fansen förstås....

Nu börjar det bli dags att plocka iordning en del grejor inför älgjaktsstarten imorgon. Ska bli en mulen dag för att senare i veckan bli riktigt fint väder. Är just nu 1 decimeter snö där vi jagar så det blir lite vinterkänsla imorgon:-)


Kommentarer
Postat av: Esa

Ja sverige dom är ju inte bra när de gäller..

E ju därför dom förlorade :-) s

HEJA DANMARK

2009-10-12 @ 17:55:35
Postat av: Esa

Ja sverige dom är ju inte bra när de gäller..

E ju därför dom förlorade :-) s

HEJA DANMARK

2009-10-12 @ 17:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0