Klubbmästerskap

Hektiskt är fan bara förnamnet....Mycket att göra nu och att hinna med allt som man ska göra är närmast att likna med att skita baklänges....dvs svårt

Har iaf blandat mäsk nu till morgondagens batalj i Lillån...Klubbmästerskap för Match, två tävlingar på samma dag. Vi kör från nya bryggan och med en fulltränad Storm som favorit efter en veckas träning på sträckan...:-) Tror på skapligt fiske, synd att det skulle bli soligt bara...kan vara sämre om det är alltför soligt och stilla.

Nåja, hoppas på någon surprise i nätet när det är dags för invägning...Kan vara peggrannen som ligger där om det gått dåligt;-)

Direkt efter tävlingarna drar jag iväg till shootingrange för att klämma iväg några skott på älgen....Allt ska hinnas:-P

Snart dags att låta John Blund ta kroppen i besittning, den gamle besudlaren......

By the way, stress och jävelskap gör en till en sämre människa......Skrev min första tvättstugelapp igår, ganska nyanserat trots allt...Var ju nån idiot som tagit min tvättid...Kanske inte så nyanserat att tvätta kärringen på 90 grader strykfritt....men nåt har hon väl lärt sig?


Kommentarer
Postat av: Catwoman



Det är så fantastiskt med livet... man väljer själv vad man ska satsa sin energi på. Lätt att säga, jag vet. Men något viktigt att fundera på, eller hur? Kram på er alla!

2009-09-19 @ 19:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0