Ledbruten

Då har man sovit ut en aning efter helgens prövningar. Härligt ont i kroppen och hade jag ramlat in på jätteåldersdomshemmet för att gratisäta lite frukost nu hade de inte kunnat skilja på mig och en 98-årig lady som gjort 17 höftledsoperationer......Rör mig inte helt fläckfritt, så att säga:-)

Ja, Hamrasjön igår och gick som vanligt upp till Hemsjön, har varit tvåa och etta där de senaste två åren. Blev ett koppel fiskare där uppe och efter 10 minuters fiske var jag extremt frustrerad:-P Inte en stöt och började förstå varthän det barkade. Knappt någon som fick några abborrar. Wikström från Smedjebacken var den enda som jag såg drog ett gäng. Blev kvar ca 1 timme, hade då 4 abborrar.

Drog iväg ner mot gamla starten/dammen.Gjorde en sväng in i några vikar och träffade på Fäsa som glatt tillkännagav sina 6 kg i skryllan. Ännu några lättsamma svordomar smekte sig ut över mina läppar med tanke på att min skrylla fortsatt innehöll endast 4 abborrar. Fick ingen fisk där och efter snack med Laxen drog jag iväg rätt ner till han och Linus. Kom dit 12.20. De drog lite fisk när jag kom. Efter en stunds borrande fick även jag ett par abborrar.
Wikström snubblade över fjärden och landade hos oss också. Han och jag borrade oss inåt medans Laxen och Linus blev kvar längre ut.
Hittade i lite fisk och drog det som gick fram till tävlingens slut.
Fick ihop 6,4 kg

När man kom iland sent omsider så förstod man snart att man varit i fel världsdel på Hamrasjön. De flesta som varit uppe i den övre delen av sjön hade rejäla påsar.
Jörgen Storm visade var skåpet ska stå och ingen hade uppenbarligen en chans då han plockade upp dryga 19 kg, nytt Hamrarekord och imponerande!

I lagtävlingen vann Falubygdens Sfk på 32 kg. Vårt solida lagbygge "Tre små grisar" belade en tredjeplats med 30,5 kg....Laxen och jag tyckte väl att Jörgen slutat lite tidigt och gott och väl kunde dragit ett par kilo till så hade vi vunnit. Han hade iaf fisk där han var;-) :-)

Hamrasjön är onekligen en av de roligaste sjöarna att fiska på, det tycker jag även om nu igår var smått offside.

Inskrivning
TurboStefanGren funderar på en Fäsauppladdning! Dvs 3 burgare nedklunkat med ett par liter läsk
Bröderna Strengelsrud, Raufjöringen, skriver in sig
Samling på isen
Finn Erik i profil
Falubygdens Sfk vinner laget. Från vänster broder Nilsson, broder Nilsson, Lars Jansson
(vem är vem av Nilssons?:-) Help me out here)
Tvåorna i laget. Raufjöringen. Från vänster Finn Erik, Tommy och Niklas Strengelsrud
Dagens överlägsne segerherre, Jörgen Storm


Resultaten skrev jag in i går och hittas som tidigare meddelats här http://fisketavling.wikidot.com/restavling02-7

Kommentarer
Postat av: Per

angående vem som är vem bland nilsson så är det lille bror Per till vänster och store bror Anders i mitten

2010-04-06 @ 11:17:03
Postat av: Mr Pink

Tackar för det:-) Då blev det rätt till tidningen imorse..chansade lite där:-)

2010-04-06 @ 11:24:23
Postat av: Broder Green d.ä

STORT Grattis till"Minken" Storm

2010-04-06 @ 16:41:37
Postat av: Anders

Kommer att tatuera in Anders mitt i min pannan till nästa säsong....:-)

2010-04-06 @ 16:56:34
Postat av: Åsa-Nisse

Ä som sagt fullständit nöjd mä att ja rådde på han chefen Wp ,som ja sa te han innan racet börja.Annars feck ja snabbt väste paniken när ja så alle store pösar i kön å sen hadde ja ju lövat Eulalia att va hemma te 23 00 annas fick ja inte fara till Sälacuppen:nästa år sa den där Fäsingen få en redi omgång då ja så att dä bara skiljde ett rejält galoschahål från segern.Ha dä Hälsningar från Åsen

2010-04-06 @ 20:09:31
Postat av: Weine

Big deal?

2010-04-07 @ 08:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0