Orsa Match Open Kväll 1

Jahapp, då har man snubblat hem på kvällen från en trevlig afton på bowlinghallen med ett diversegäng metare:-)

God mat och hyfsat gott dricka borgar för en fin morgondag. Tror på bra fiske imorgon och relativt höga vikter. Någon kommer att få rätt bra med braxen inbillar jag mig, tror inte det blir jag men kommer helt klart att ändra taktik inför morgondagen.....Mer matigt mäsk och kommer även att skippa koppningen på t-a.

Boxmaskinen på bowlingen fick gå varm ikväll i alla fall.....Norska gutterna började att dunka och slå men det var mest luftpastejer som inte ens rört ett brylcremeskammat hårstrå på en Orsaraggare.......Klev själv fram och visade att en hård uppväxt innebär löd i högerknogen;-) Låg länge på topp innan den etiopiskt byggde Mr Lindh, efter otaliga och tafatta försök, fick på THE Praktpärla och seglade upp i topp i de miserablas gäng:-) Trots en sista kraftansträngning lyckades inte krönikören få boxbollen att slå frivarv, bara att erkänna att ett gäng löst sammanfogade kroppsben har bättre go i högerkardan än vad en annan har...:-) Mr Lindh is the king:-)


Nåväl, några foton från kvällen

Wikström sover fan inte
Freddan lyssnar andäktigt på dagens högsta viktberättelse:-)
Storm och FjellisStefan njuter


Fjellis in high actionStill going strong, här har Fjellis precis vädrat lauvestangen;-)

Kommentarer
Postat av: Tommy

Tusan vad tunnhårigt det börjar bli.

2010-08-10 @ 07:44:52
URL: http://tommyblogg.blogg.se/
Postat av: Mr Pink

Tommy, vi lär nog hitta nåt gödningsmedel...borde finnas något i den digra mäskfloden som även kan fungera som katalysator till åtminstone några strån;-)

2010-08-13 @ 12:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0