Dagarna passerar...

Kära broderlandet och deras försäkringskontor krånglar lite:-P Fick ett hyfsat obegripligt brev igår och mailade till dem. Fick svar idag och anmodades ringa upp, vilket jag naturligtvis gjorde omgående.

Trots att alla papper kring permittering fylldes i på PLATS med benäget bistånd från TRE anställda på försäkringskontoret där man handhar alla ärenden lyckades det uppenbarligen bli FEL blankett som fylldes i:-(

Lite trött blir man faktiskt.....Nu var den handläggaren som jag talade med på telefonen ytterst hjälpsam och trevlig vilket hjälper upp humöret till rätt så bra höjder. Har nu fyllt i, vad jag hoppas, rätt blankett och bifogat(för säkerhets skull) samma behövliga papper som redan inlämnats. Hoppas att det nu ska lösa sig. Lägger det på lådan även om jag åker till Norge på måndag för bowling och kan gå in på kontoret för inlämning, men de stänger halvtre och då blir det lite väl mycket väntetid fram till bowlingen....

************************

Annars fyller fiskekompisen Göte Sjölin 60 år imorgon! Det får man naturligtvis gratulera till här på bloggen och det kommer även en gratulation in real life:-) HURRA HURRA HURRA HURRA! Han såg rätt pigg ut, gubben, på fotot i Mora Tidningen:-) Det är bra:-)

************************

På söndag bär det av till Norarycket, förhoppningsvis får man knäcka nacken på en och annan.....abborre. Har inga förhoppningar om framskjutna placeringar då Stangepojken kommer vara med....Får aldrig fisk då han visar sig;-)
Förresten har jag ju fått höra att jag inte kan vinna några tävlingar förutom byatävlingar:-) Det är bra med fiskaress som vet att uttala sig....och visar sin rätta sida:-P Men det finns ju möjligen fog för det, med min schizofreni där minst sju olika personligheter härbärgeras så vet jag åtminstone sex som är helt värdelösa på fiske....kanske det är någon av dem som menas?;-)

Well, åker iaf till Nora:-)

************************


Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Efter din viloperiod måste du väl va himla pimpelsugen.Hoppas du håller huvet kallt och skuggar illrarna på lagom avstånd .Mudman och KOpparbergsexpressen Nilsson brukar ju ha koll på var fisken finns.Täta Linor eller vad det heter. Hälsar Pelle E, som startade sin rollatorkarriär med att bli 2 a på Dm 1 i vårt distrikt

2010-01-15 @ 18:11:03
Postat av: Mr Pink

Pimpelsugen är man definitivt:-) Kul att höra att din form är god så här på ålderns höst;-)Självklart tänker jag ha ett par getögon iordning på Mudman och Herr Nilsson:-) Har några kvadratmeter "braställe" som gett fisk en svunnen tid så tanken är att sträcka ut ett par välkomponerade löpsteg för att ta mig dit och förhoppningsvis våldshärbärgera ett gäng abborrar in i min skrylla...

2010-01-15 @ 18:19:34
Postat av: Weine

Väljer Saxviken på söndag. Ett tävlingsvatten i min närhet. Säkert hemma sådär 14.40 på söndag. Det lär inte du vara efter en tomdag på Norasjön.

Härligt Pelle! Du är på gång tydligen. Ta dig hit så får vi mäta våra krafter.

2010-01-15 @ 21:55:17
Postat av: Mr Pink

14.40 har jag femhundra meter kvar till land och spurtar frenetiskt...Väger in 10027gram, lätt seger i Noras sketna byatävling, plockar kuvertet fyllt med några skrynkliga hundringar,knölar ner det i fickan och lassar in fassan och Roffe i lastvagnen, trampar pelle(!) i botten och sladdar in på Barkgatan lagom till söndagens helgmålsringning....Samtidigt som du sitter med tom blick i din kroklåda fylld med skit från allehanda kroktillverkare och funderar vad som gick fel, 3 borrar varav 2 kom upp med borrvattnet i ditt tredje hål,vikt 75 gram(om ni vägt med en välgraderad våg)....Tjena:-)

2010-01-15 @ 22:13:05
Postat av: Knogen

"Har några kvadratmeter "braställe" som gett fisk en svunnen tid..."



Braställe, thy name is Märratjärn.



Eller var det nåt med skröplighet? Äsch! Jag minns inte...



;-)

2010-01-16 @ 23:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0