Intressant

Ögnade igenom startlistan till helgens trav på Bergsåker. Här ser det intressant ut i överkant och hittade ett par giftiga drag som absolut inte kommer bli favoriter. Det är nog dags nu....att plocka hem lite slantar från ATGbanken:-) Ojojoj, säger bara Figure of Eight!:-)

Annars begav jag mig in på Kaffestugan imorse, tänkte ta en fika med herrarna WP och Göte...men där sket man en lök. WP ringde och förtäljde att han befann sig i Älvdalen. Fikade själv med mitt anteckningsblock som snabbt fylldes med allehanda upplägg, bl a för den eventuella fiskefestivalen i Lillån till sommaren:-)

Annars börjar det ploppa upp miljonärer här och var i min bekantskapskrets:-) Börjar kännas som att jag står på tur nu. Provar en Triss idag tror jag:-)

Shoppade loss på ett par nya träningsbyxor också, måste ju ha nåt att spela pingis i...;-) Okey, spare me de enkla skämten här:-) Skor hittade jag inga och by the way, en frågeställning....Är Intersport i Mora ett av de svagaste servicekorten i vår närhet?? Mitt enhälliga svar på den frågan är som ni förstår...JA. Jösses, de tror verkligen att de jobbar för varandra där och inte för kunden....

Nu är det dags för lunch

Kommentarer
Postat av: greven

startar figuren ! kul , kan det vara en spik .

2010-01-11 @ 16:52:24
Postat av: Mr Pink

Japp, startspår 4, kort distans och med Angelica Holm i jollen:-)

Har du kommit hem? Eller ligger du och bränner fläsk och sippar rödtjut än?

2010-01-11 @ 18:21:12
Postat av: Anonym

Kommer hem pa lordag kvall men skall forsoka att fa in ett v75 system tills pa lordag . kan du maila mig travtjansten samt dina tips tills pa fredag. Figuren ar stenklar SPIIIIIIIIIIK! nu ska degen hamtas. grattis alla som laser denna blogg........ Haha

2010-01-11 @ 20:01:16
Postat av: Storsyrran

Ja, Intersport har den absoluta sämsta servicen i Mora! De har varit kända för det i många år men nu orkar jag inte ens reagera, jag bara skrattar gott. Försöker verkligen välja andra alternativ om det är möjligt. Men har ni en tråkig dag, gå in på Intersport och testa!



Kanske dags för en lista?

2010-01-12 @ 18:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0