Snuttifiering och debatt

Läste en undersökning som kommit fram till att en majoritet av befolkningen inte "orkar" läsa t ex längre blogginlägg eller längre artiklar. De föredrar korta meningar med ett fåtal ord.
Det är ju fan sorgligt! Betyder att de inte ens orkar läsa en bok.....Något är fel i världen, sanna mina ord.
Visserligen har ju delar av mänskligheten obegåvats med underdimensionerade hjärnor så en viss förklaring ligger antagligen där. Titta bara på all skit som folk orkar hålla på med på Facebook, klippa och klistra in statusrader och skit om varningar att inte gå med i grupper hit och dit, virus och annat SJÄLVKLART! Hur dum får en tänkande individ bli innan det är straffbart? Allt som skrivs i bloggar och på Facebook ses också som någon allenarådande sanning. Naiviteten är skyhög. Att folk går med i grupper utan någon som helst kritiskt granskning är i viss mån ett bevis på det.  

Likadant med allt som ska skickas vidare på mail som inte har något annat syfte än att knäcka mailservrar, nu sist ett mail där Microsoft betalar ut pengar till de som vidarebefordrar mailet:-O Tjena!

Facebook har också blivit platsen för att hänga ut sitt privatliv in på bara skinnet utan någon som helst eftertanke...eller förtanke kanske det kan heta. I text och på foton. Kan inte människor bara tänka till en aning? Kanske tänka efter en liten stund innan fyllefoton exponeras så att alla kan se?
Nej, människor är dumma och jag exkluderar definitivt MIG SJÄLV från det epitetet. Det förstår ju alla att jag är en übersupermänniska som alltid har full koll och sitter på den högsta piedestalen.......

*******************************************

Partiledardebatt ikväll och lyssnade mig igenom det mesta. Att jag skulle rösta på den sittande regeringen ter sig lika sannolikt som att....tja, säg Knogen....skulle konvertera till filantrop
Bäst var kommentaren från Peter Eriksson när han kallade de fyra för Sveriges svar på Lucky Luke, de som talar fortare än vad de hinner tänka(eller nåt sånt:-P)
Att alliansen har problem med svaren när sjukförsäkringen kommer upp står ju ställt utom allt tvivel, vilket jävla svammel de fick till! Tror inte de svarade på en enda fråga.

******************************************

Igår premiärspelade jag mot pingisroboten i bordtennisklubbens lokaler här i Orsa. Jäkligt kul var det och tyckte det lossnade rätt bra på en gång. Idag körde jag en dryg timme igen på morgonsidan. Svettigt värre:-)
På eftermiddagen var det dags för Mr Lindh att beträda lokalerna och man kan väl säga att det blev lite mycket. Körde i två timmar , mest för att det var jäkligt kul. Bredvid oss hade vi nyss landslagsuttagna Pontus Johansson som spelade mot en annan bra lirare i klubben (Joel Strömgren??)
Det var ett annat bolltempo vid deras bord:-) Fast som jag påpekade till dem så var det deras fotarbete som var bättre än oss, inget annat;-)
Nåja, det var drygt....Och några grejor som någon borde ändra på ...t ex var golvet för lågt vilket gjorde att det var långt ner till golvet när man skulle plocka upp bollar, det var ett oförklarligt nät mitt på bordet och så var det alldeles för korta bord....tyckte nog att bollarna var lite väl små också.

Spelade en match efter 1 timmes uppvärmning. Lyckades vinna den med 3-2 i set och glädjen slet i kroppen. Avslutade sedan tvåtimmarspasset med ytterligare en match där Peter fick revansch och vann med 3-2.

More to come

*****************************************

En annan sak som noterades i helgen efter lite läsning om världens länder var att Burma(Myanmar) bytt huvudstad! Redan 2005! Det hade jag inte koll på men nu är hjärnan uppdaterad och swappen blev från Rangoon till Naypyidaw....Så nu blev även du uppdaterad, käre Prippen:-)

***************************************

Vill även skänka mina tankar till en av mina kära vänner, han vet vilken. Vet att det är en svår tid och många av mina tankar finns hos er. Du vet att om du behöver hjälp så är jag där. Take care.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0