Filmisar utan kommentar

Jösses, vad alla fotbollens vindögda analfabeter är tysta. Att Italien, inom fotbollen, ständigt anklagas för filmningar är ju ett vedertaget faktum.
En åsikt som inte sällan formuleras av inskränkta, encelliga figurer med rasistiska tendenser i sitt själsliv(oj, kanska ska lägga till en ;-), eller inte)

Min åsikt som ofta hänfaller åt försvarstalshållet är att de flesta är lika goda, för att använda ett slitet uttryck, kålsupare. Ser man inte det är har man en långt gången gråstarr....

Ser Brasilien-Holland och att Robben faller lätt är ett understatement. Han faller om jag stampar i golvet, för fan.
Maicon kör en fräsch filmning. Fabiano likaså som i många andra matcher. Lucio filmade duktigt i förra matchen. Van Persie behöver man ju inte nämna, han har alltid varit i högsta divisionen vad gäller filmningar.
 
Häromdagen var det Spanien-Portugal....Haha, Capdevila lyckas få smärta av en HANDFLATA som läggs på hans ena tinning, rullar runt och reser sig...när han ser domaren vara på väg slänger han sig igen och rullar på lite.
David Villa viker benen innan motståndaren ens kommit nära.

De flesta filmar, förstärker och får mer ont än vad det är möjligt att få. Finns inget speciellt folkslag som gör det mer eller mindre. Till och med de extremt överskattade engelsmännen slänger sig som fläskiga primadonnor.

DeRossi fick kritik för sin förstärkning i början på turneringen. Det hävdades i teve att hur han kunde falla framåt när någon slet i tröjan bakåt.....Vilket även en del stolpskott på hemmaplan deklarerat.
Om man är på väg framåt och kastar sig för att nå ett inlägg OCH försöka göra mål, då är rörelsen framåt...inte bakåt. Inte ens jag skulle kunna få honom att vända i luften genom att slita honom i tröjan i det läget. Ska det vara så jäkla svårt att se fotboll med öppna ögon? För alla därute? Själv ser jag enbart genom azurblå ögon, som vanligt:-)


Kommentarer
Postat av: prippen

Det här var det mest korkade du nånsin skrivit. varför? Ja men hallå. Har precis gått upp för mig- Du gillar bra filmer med väl genomfört SKÅDESPELERI och gli azzuri. hmmmmmmm

2010-07-03 @ 01:40:51
Postat av: Storm

Kul att de bästa lagen är kvar:-) Ser verkligen fram emot Tyskland-Argentina.



Öppna ögon är bra.



Hae't Gött !

2010-07-03 @ 09:29:33
Postat av: Mr Pink

...så fick man kommentarer från två av de mest vindögda, skönt:-)

2010-07-03 @ 11:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0