Tjipp

Så blev då Spanien världmästare år 2010. Var ju rätt lag som vann finalen kan jag tycka. Ingen jättesprudlande match även om det var en del målchanser, eller så var det jag som var trött:-P
Liknade stundtals en karatematch med hårda satsningar i närkamperna. Alonso har säkerligen rätt så ont i bröstkorgen idag, huvudet också kanske:-)
Iniesta avgjorde vilket var honom väl unt även om två "filmiska" mästerverk knappast gör honom till den ärligaste spelaren man sett......

Nu laddar man om batterierna för Em 2012. Då kommer Italien med Prandelli´s boys och jag hoppas det är ett ungt, föryngrat lag som spelar rolig fotboll, dvs försvarsinriktad och max ett mål framåt;-)

*****

Lyckades sopa in lite slantar på kusarna i fredags. Satte en V4:a plus lunchdubbeln och kavade in 17 spröda lappar. Alltid något. Är och nosar lite på lördagarna också och det var väl fan om inte det snart ska vara dags.

*****

Till helgen fiskas DM i Horrmund. Fk Match kommer med fullt lag på söndagen och med siktet inställt på att återställa världssordningen;-) Inget magplask likt det som hände ifjol.

*****

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0