Reflektioner

Inte många matcher spelade ännu i VM men några indikationer har kunnat skådats.....

Argentinas försvar kommer inte att hålla om Maradona fortsätter med samma som i gårdagens match mot Nigeria. En långhårig bikertyp vid namn Jonas till höger, helt UTAN defensiva kvalitéer. Gabriel Heinze gjorde förvisso segermålet, vilket han inte gjort mot vårt korpförsvar, men jag vidhåller...Snubben är ingen bra försvarare. Till det en stabbig Walter Samuel. Nej, det håller inte. I tillägg, på mittfältet en mycket saktfärdig Verón som hyllades i studion. Där måste tempot höjas några grader. Bra igår var Carlos Téves och Messi.

Sydkorea sprang på bra och spelade rätt så bra mot ett fullständigt uselt Grekland.

Englands match såg jag inte men det tycks ligga saker och ting i historien. Som klassiska målvaktsmisstag. Gerrard var tydligen bra igår och det är positivt.

Nyss sett Serbien ta stryk av Ghana med 1-0. Inget imponerande spel av något av lagen.

Ikväll pratas det om att Tyskland ska vinna lätt mot Aussies. Är inte helt säker på det. Ett lag som har en spelare som Tim Cahill ska aldrig underskattas. Cahill är litegrann som Monthy Pythons tappre riddare som de hugger armar och ben av men som aldrig ger sig trots avsaknaden av lemmar:-) Australien har också Harry Kewell, en riktigt bra spelare som oftast går skadad eller blir skadad. Kan han hålla ihop så kan Australien överraska.
I Tyskland ser jag framemot att få se om den unge Mesut Özil visar vad han kan på den här nivån.
Tippar att första skrällen kommer här:-)

Imorgon är det dags för Italien. Puh, är redan nervös. Möter Paraguay som inte får underskattas. Det är ett bra gäng som endast var 1 poäng efter Brasilien i kvalet till VM och bland annat före Argentina. Blir en tuff match. Hoppas på det bästa, alltså 4-0 till Italien;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0