Instängd

Instängd. Ja, så blir det idag. Tänker tillbringa dagen framför datorn och ett antal pärmar, ska få klart några skrivelser och får väl se om min bristande disciplin kan få en uppryckning idag, fan trot:-P

Kollade väderleken till helgen och åtminstone lördagen såg ut att kunna bli solig och fin. Blir nog en bra dag på Orsasjöns is....fast det gäller ju att hitta fisken också om den ska bli riktigt bra. Blir ganska höga vikter på Orsasjön i år, det är mitt tips iaf:-)
 
Årets roligaste tävling ser jag sen framemot, den inträffar på måndag och tror att Hamrasjön kommer att leverera bra i år också:-)
Får hoppas på några kalla nätter så att det håller sig som det är nu. Enligt rapporter är det fint att gå och det är ju alltid en smula skönare än att drämma fram med vatten upp till stövelkanterna. Ser dock lite plusgradsbetonat ut framöver så det kan bli ett annat läge, tyvärr.

Får se om jag får fram en spel/oddslista till helgen. Det blir dock vanskligt och en aning svårbedömt med de här unionsblandningen, känns litegrann som trav på Momarken med svensk/norska startande...Men jag har koll på norskarna så bra tips kommer.....;-)

Nä, om man skulle se till att få nåt i sig. Man vill ju inte bli för lätt i kroppen ifall det blir blåsigt till helgen. Alltid en fördel om man kan sitta stadigt på skryllan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0