Nosedripping

Uppenbarligen har det flygit in nån jävla påskkärring rätt in i snorproduktionscentralen och ställt till carambolage för jag liiiiiider av en kraftig förkylning nu:-P

Vaknade med öppna spjäll imorse och när en man som jag blir snorig då vet man att det är allvarligt...Hackat i mig vitlök för att om möjligt dämpa besvären.

*****

Så kan man ju hoppas på att fotbollsanalfabeterna i den brittiska pressen knäpper igen klykan nu efter Zlatans smått fenomenala bollshow ikväll mot Arsenal.

*****

Imorgon blir det vila och eventuellt kvällscupen på Orsasjön. Hade planerat att vara med men får se hur den här förkylningen tänkt sig att fördriva tiden i min kropp.

En fråga till Finn Erik som ju är in ibland och läser några rader:-) Hur ser förhållandena ut på Närasjön nu? Är ju bara en dryg vecka kvar tills det är dags där. Har någon hunnit kolla av läget?


Kommentarer
Postat av: jörgen

tja. Vi är några gotlänningar som undrar hur länge ni brukar ha is däruppe?

2010-04-01 @ 00:25:07
Postat av: Finn E

Siste rapport fra næra var fine forhold med ca 5cm med slafs men fast is under. Men det kommer flere meldinger om føret nå utover da fler er på vei får å teste fisket og føret på isen. Isen er ikke noe problem den er min 50cm kernis og den bruker å ligge lenge der oppe.

2010-04-01 @ 00:39:44
Postat av: Mr Pink

Jörgen - Det brukar vara is nästan inemot maj, vi har planerat att köra sista klubbmästerskapet den helgen 17-18 april om jag inte missminner mig. Tills dess ska det då inte vara några problem, åtminstone inte i de mindre sjöarna...I och för sig så spöregnar det just nu så det vet i fan:-P



Finn E - Det låter ju bra, vi får hoppas det fina föret håller i sig. Idag har det regnat som fan hela dagen här:-( Tråkigttråkigt

2010-04-01 @ 13:22:43
Postat av: Broder Green d.ä

en riktig höjdare,Nellie The Elephant,med TheToyDolls,annars kännerman sig som Tuppen i Hönan Agda

2010-04-01 @ 19:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0