Lättrörd

Tog en hjärnrensare idag och sjönk ner i soffan med fotbolls-vm 2006 i dvd:n.....Den kan man ju kolla igenom ett antal gånger utan att det blir tråkigt:-) Vilka mål och vilka segrare! Del Piero´s 2-0 mål mot tyskarna i semifinalen t ex...Cannavaro bryter - Totti - Gilardino vänder bort två backar och spelar till Del Piero som tagit en ÅTTIOmetersrusning från eget straffområde och han lägger upp den i bortre krysset. Pure poetry och tårade ögon......Snart är det dags igen och ser mycket framemot det. Hade planerat in semester de veckorna men det kan ju mycket väl bli så att jag inte ens börjat jobba då:-P Får se hur det löser sig.

*****

Har väldigt många bollar i luften nu, kanske ett par för många? En jäkla massa möten om än det ena och än det andra, saker som ska skrivas, kontakter som ska tas och samtidigt BARA VÄXER JAG:-P Börjar bli dags att ännu en gång göra ett försök till livsstilsförändring.....Hur fan det nu ska gå till? Bara att knäppa igen käften kanske? Ingen mat som slinker in och inga JA som slinker ut:-) Som det är just nu iaf så har min kropp slunkit iväg åt nåt håll som den aldrig varit förut....

*****

Imorgon bär det iväg till Örebro. Installerar mig på Hotell Plaza framåt eftermiddag/kvällen. Dags för Vm-kval i Svartån. Blir 31 startande som fördelas på tre sektioner om jag fattade det rätt. Tyvärr inga kantmetare vilket är synd då kanterna oftast är väldigt utslagsgivande i Svartån. Blir två tävlingar under lördagen, 10-13 och 16.30-19.30....Kan man väl säga är en hyfsat full dag:-) Champions Leaguefinalen börjar sändningarna 20.30 så man hinner precis på hotellrummet till avspark:-)
Ingen löja räknas i kvalet, spelar ingen roll för mig då jag har slutat få sådana också:-P

*****

Nästa vecka blir det en resa till Stockholm och Elitloppet. GrevNils och kusin Anders är taggade. Den helgen SKA gå med vinst! Ska studera kamelerna hårt och rättvist och bara lägga kloka lir.....Jojo:-P

*****

Åkte ner på Lillåbryggan idag efter samtal från Jörgen. Han var därnere och kollade in lite braxar:-) Full sprutt i vassen och lekbestyren har kommit igång. Kan rekommendera er som inte varit ner att åka ner och kolla in lite fisk, är ett litet skådespel och väl värt att lägga några minuter på.

*****

Får passa på att gratulera Hasse också som fyller år imorgon. Han blir lika ung som mig och det är en stark årgång. Stort grattis, Hasse! :-D


Kommentarer
Postat av: Finn E

Lykka til med kvalet Kenneth !



Mvh



Finn E

2010-05-20 @ 22:03:17
Postat av: Dammis

Den semifinalen måste väl för övrigt vara en av de allra bästa fotbollsmatcher som spelats? Ok, det var inte en sprakande målorgie men ett oerhört fotbollshantverk med fantastiska kvalitéer, från båda lagen. Pirlo var magnifik men allra bäst var han mot Ukraina tycker jag. Dags att börja ladda så smått. Till skillnad mot vissa ;-) har jag dock inget favoritlag nu när Sverige inte är med men ser fram emot grymt bra underhållning. Allt som gör att sommaren går lite fortare i väntan på is är välkommet!

hälsenor

/johan dammström

2010-05-20 @ 22:20:06
Postat av: Mr Pink

Tackar, Finn E! I´ll do my best:-)



Dammis! Din kommentar kvalar lätt in på topptre av alla kommentarer:-) Inte alla dagar någon annan än min egen sorgliga figur hyllar en italiensk fotbollsspelare:-) Skriver under på att semifinalen var en mycket bra fotbollsmatch och ser som sagt också framemot turneringen...Är lite orolig över det något åldersstigna italienska laget men å andra sidan ska man aldrig underskatta rutin:-)

2010-05-21 @ 07:32:16
Postat av: BJÖRNEE

Lilja,, läser dina budord, du är en skön man,tänk va vi behöver såna som dej!EN berättare är!!! kanske en som får andra att stanna upp å tänka lite.Skitfiske,, Betongandreasfarsa.

2010-05-21 @ 18:46:01
Postat av: Mr Pink

Björneeee! Tack för det:-) Alltid kul om någon tycker något om det man skriver:-) Hälsa AndyPandy-ynglingen till son du har

2010-05-24 @ 12:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0