Kan det vara dags?

Ojojoj, nu händer det grejor här. Bilreparatören ringde och ville ha vinterdäcken så han fick byta åt mig. Imorgon skulle jag få hämta bilen! Stått hos honom i modiga 7 veckor nu. 7 veckor.
Tänker punktera ögongloberna när räkningen, med pompa och ståt, presenteras för mig.....

*****

Fördelat in lite nya komponenter kring min dator. Ny skrivare anlände igår så nu kan jag börja skriva ut lite menlösa alster igen. Min nya NAS kopplade jag in imorse, så nu ska snart allt vara säkrat ordentligt. 2 st 1 TB diskar ska säkra rubbet är det meningen.

*****

Hälsat på min käre vän, Prippen, på lasarettet ett par gånger. En blindtarmsoperation som normalt inte är några problem blev problem och han har nu varit där någon vecka. Bukinfektioner och jäkelskap. Vi som skulle haft frågesportsmästerskapen i helgen. Det blir nu framflyttat tills kraken är frisk igen, vilket jag håller tummarna för blir så fort som möjligt. En liten notering är att hans buk var mer svullen än min i det här sjukdomsläget. Eller betyder det att jag också lider av någon sorts infektion i buken? ;-)
Bli frisk, Prippen!

*****




Kommentarer
Postat av: Storm

Två stycken 1TB diskar!



Provat o rensa någon gång?. Kula på lördag, hörs.



Hae't Gött !

2010-11-25 @ 12:03:29
Postat av: prippen

Hemma igen! 15 nätter på lasarett för ett maskformigt bihang måste ju vara nåt slags inofficiellt världsrekord. Ska slå en signal till guinness :)

Nu blir det dessutom 3 veckors antibiotikaknaprande i hemmamiljö. Stod tamejfan 20 december på läkarintyget. Är nog tvungen att vara med på ett vinnande V75-system om min ekonomi ska klara den här sjukskrivningen, ställer du upp ;)

2010-11-25 @ 18:30:42
Postat av: Mr Pink

Grattis!:-)Hoppas allt knaprande läker ut all fanstyg ur kroppen nu då...inklusive spelbegär, alkoholtörst osv....;-) Är själv i skriande behov av ett vinnande V75-system så det får väl bli nu på lördag:-)

2010-11-25 @ 19:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0