På gång

Packat för ännu en arbetssam vecka i Norge. Hoppas på finväder.

Tänkte fixa iordning lite pimpelprylar tills nästa lördag men började med att leta krokasken...och hittar den inte:-(.
Vet att jag hade den på jakt&fiskemässan i Grönklitt och visade upp den. Kommer också ihåg att en äldre gentleman strök runt i farlig närhet under en ganska lång stund där i mässtältet.....Weine, nu får du allt lämna tillbaks den;-)
Äh, den ska nog dyka upp...annars sitter det ju nån krok på pirkarna redan så det duger nog för att få ihop några kilo abborre. Man ska ändå inte krångla till det.

Har även varit lite effektiv och fått klart några arbeten i form av skrivelser, skrivit och mejlat iväg dem. Skönt. Återstår förvisso några men det reder sig.

Har inte sett min bil på fem veckor, står fortfarande hos bilreparatören:-P Hädanefter är det så att Mr Finn Erik Lerdalen kommer att användas som rådgivare vid eventuella bilköp;-) Han avrådde kraftigt från köp av Sharan....Men då hade jag iofs redan vädrat lädret och bilen var min.
Nu står den alltså med öppen huv och nedplockad front, utan motor....och försöker bli frisk. Kan ju hålla tummarna att ruinens brant inte träffar mig i pannbenet och att bilen blir klar till helgen.

Sköna H kom hem med 15 strumpor igår, går ju alltid åt:-) Samtidigt dök Mr Lindh med dotter upp och där hade jag visst också beställt strumpor, 13 par! Så är det nåt jag inte ska lida brist på nu ett tag framöver är det strumpor.
8 par var av märket "Jolly Socks" , färgglada och fina. Fick en fråga från H när jag ska ha dem efter hon är så noga med att kläder ska matcha varandra och några av strumporna är lila, rosa och gröna.....:-) Själv ser jag dem som så att har jag färgglada strumpor och kliver in hos folk så kommer de att kolla strumporna och det drar då uppmärksamheten från min stora mage som annars får lite för mycket uppmärksamhet...;-) Typ:-P

Well, blir som sagt vad till att jobba minst en vecka till i Norge....eftersom varken trav eller Lotto löste den här ledighetsansökan som jag har stående....den där livslånga ledigheten. Men det löser sig antagligen nästa helg.


Kommentarer
Postat av: Åsa- Nisse

Se nu te å vila opp dig på jobbe under vecka som kommer, så du ä redit på hugge på lörda Nesse

2010-11-14 @ 18:47:01
Postat av: Weine

Såg att Urbankroken startat blogg. Du kan ju leta efter kroken där!

2010-11-14 @ 21:17:19
Postat av: Mr Pink

Suck, inte nog med att krokasken är borta...Nu tar jag mig inte in till fiskegrejorna överhuvudtaget, tappat nycklarna...:-(

2010-11-14 @ 21:52:40
Postat av: greven

Det man inte har i huvudet får man ha på magen !haha

för som jag brukar säga : Den som söker han letar!

2010-11-15 @ 07:27:17
Postat av: <3 <3 <3

Din bättre hälft har koll på nycklarna, och har säkerligen koll på krokasken me när du kommer hem ;) :D

2010-11-15 @ 22:43:20
Postat av: Finn E

Kroker har jeg Kenneth og gode tips får bilkjøp selvsagt. Tok en tur i dag og testet formen før Tandsjøn og kan medele om 428 randiga på 4 timer. Ble litt over 9kg, så formen er på topp og er taggad som tusan føre lørdagens fight. Hvis du ikke skulle få skyss kan du stå på ski etter vår Audi, vi er i Mora ca kl 0740 :-D



Håper vi sees da !

2010-11-17 @ 19:42:18
Postat av: Mr Pink

Finn E! Jag har ett par vinthundsnabba, næstan nya Madshus...Fixar ett rep;-)

2010-11-18 @ 06:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0