Blod ska flyta

Besökte doktorn idag. Nu blir det provtagningar och nåt EKG så småningom...få se vadhän det mynnar ut i...Först ska de väl hitta nåt bra kärl att klämma ur ett par glas rött i....Det gör vi imorgon.

Doktorn lyckades också rita ner "viss övervikt" på ett papper....VISS ÖVERVIKT! Jojo, det var minsann en snäll doktor:-P

Börjar närma sig Italientripp nu och känns kul att få besöka Italien igen. Det var dryga tjugo år sen sist då jag och GrevNils svepte runt landskapen och bland annat tillbringade hela 2 timmar i Venedig, mellan 04.30 och 06.30 på morgonen. Hände inte så mycket den tiden på dagen. Vi var väl heller inte så vana reseplanerare:-)

Nu blir det längre söderut, i Kalabrien, som resan går till. Ska visst vara badtemperatur där men tror ändå jag skippar badkalsongerna....Vit och skvalpigt fet ska man behålla tröjan på, ser ju ut som ett par liter grädde förkroppsligad.....Nåja, man får se vad som händer.

Ser ut det kanske också blir en tripp upp till norra Norge för arbete ännu en gång. Den här gången inte lika lång sträcka men däremot ett flertal sträckor med bilkörning emellan. Det är ju några timmar mellan ställena där uppe så det blir till att ha gott sittfläsk så man står ut i bilen.

Imorgon är det KANSKE dags för min bil att bli med halvlyse igen:-P Fått tag i en reparatör som troligen löser problemen. Han kommer också att fixa centrallåset hoppas jag.
Så är det bara att hålla tummarna att det står sig ett tag....


Kommentarer
Postat av: Greven

Italien KUL!

Övervikt mindre kul !

Dålig service av bilen KATASTROF!

Låt denna reparatör göra en storservice nu annars får du nog göra hjärt och lungräddning på bilen istället.

ps JÄVLIGT AVUNDSJUK PÅ DIN ITALIENRESA!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-10-04 @ 18:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0