Dragen för dagen

Gått igenom travtävlingarna på Solvalla idag. Känns som det är dags att slå till med en fin vinst:-) GrevNils får kontra med sina drag i en kommentar....Skippar C-hästar i rankingen, mest pga av det är så tidigt på lördagsmorgonen...

Avd 1: Dagens mest streckade blir 3 Matilde Tröjborg. Där hittar jag inga fel i det utan med det hon visat så verkar hon lika svårslagen som det är att försöka klämma ihjäl en älglus.....Bara att spika.

A: 3 B: 4-8-7-9-2

Avd 2: Här är det jämnstreckat just nu och favorit är 9 El Sueco. Den tror jag inte alls på. Jag har bitit i 4 Nelle Pelle tidigare och tänker inte släppa bettet ännu. Tror en hel del på honom liksom 1 Ultradict F som är en riktigt bra häst. Halvskrällen kan vara 11 Nostro Value som gjorde ett topplopp senast från dödens.

A: 4-1 B: 11-6-7-12-8-9

Avd 3: Guld och här spekuleras det vem som tar ledningen, de flesta tror att 2 Global Investment tar spets men där har jag inte samma uppfattning. Inbillar mig att det här blir körning, vilket jag också hoppas, och att 4 Intoxicated tar spets hårt utmanad av 5 Colombian Necktie som kanske blir släppt till spets. Min idé är självfallet 11 Rakas. Fortsatt toppform på den kanten och hästen har ju utvecklats som ett fint årgångsvin. Skrällar att passa är 12 Yanantin Boko som är totalt bortglömd, ofattbart. Hästen som spelats MOT Maharajah bland annat.....8 Gentle Tilly kan också skrälla från dåligt läge.

A: 11 B: 1-5-2-4-12-8-9

Avd 4: Ännu en häst som är förtjänt av en seger, 9 Flip A Coin. Blir mitt tips i ett öppet lopp. Även 1 Bruce Tooma måste med, ny kusk på den men vet inte om det är någon förstärkning direkt med Hanné bakom tömmarna:-P 12 Outlaw Merci är bra, stark och rejäl och kommer tidigt.

A: 9-1-12 B: 10-5-2-4-7

Avd 5: Ston och här är det öppet. Mitt tips till 11 Racerstina som bombar ner dem till slut med Ohlsson i jollyn. Mycket tjat om 12 Elin´s Pride så den ska nog också streckas. En bortglömd skräll är 1 Regina One, passa den från bra läge, vet att en del tipsters haft den som drag i tidigare starter och sådana ska man passa, de brukar vinna till slut.

A: 11 B: 12-7-2-1-10-6-8-15-3-9-14

Avd 6: En häst som alltid speedar som en senapssmetad iller gillar jag alltid. I det här loppet blir en sådan favorit och jag är inne på att hamra in den som spik, 11 Don´t Wear PJS.......När det sen troligen blir lite körning därframme så är spiken mer eller mindre hemma. Tror man inte hon vinner så är det många som kan vinna. Främsta motbudet är 2 Caddie Eagle med Jansson, toppform på bägge kanterna där.

A: 11 B: 2-4-1-5-12-9-3-10

Avd 7: Så är det dags att knyta ihop rubbet och inför sista tänker jag sitta tillbakalutad. Här blir det stor gardering.Första hästen för mig blir 2 Hardy Ribb, äntligen med ett bra läge och snacka om utveckling! Spurtar alltid bra och är med på målsnöret. Orsa-Freddan kamel 9 Premier League släpps inte heller då den härifrån får ett bra lopp (rygg ledaren?)Kan slå av dem igen. 5 Neo Smed fortsätter jag också att strecka, han slår till snart. 4 Yason Boko är hur oöm som helst. 6 Ibiza Broline är Lennartsson supernöjd med, kan vara en chansspik för de som törs.

A: 2-6 B: 5-9-4-1-11-3-7


Bara att bygga ett fullvärdigt system kvarstår. Lycka till:-)

Vinnarna understrukna

Kommentarer
Postat av: Mr Pink

Hyfsat rankat, tyvärr tråkig utdelning och fel systembygg....Jaja, trodde Weines intåg i travvärlden skulle generera det som mina system saknat i många år.....TUR! Men icke denna gången, nya tag som vanligt:-)

2010-10-02 @ 19:07:10
Postat av: Big Guy

snygg ranking !

2010-10-03 @ 14:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0