Time to leave

Då bär det strax iväg då.

Träffade Knogen idag på morgonen. Fick en Göteborgsvits i pannbenet direkt, sedan en rejäl uppläxning i sopsortering...inte att förglömma en predikan kring tomgångskörningens effekter;-) :-)

Alltid trevligt att på en lördagmorgon träffa vänner:-) Ska försöka skärpa till mig, looovar:-)

Sover på Radisson, Arlanda ikväll. Flaxar iväg på flyget strax efter 06.00 imorgon. Fick inte med mig några Speedo att bada i men får väl shoppa upp mig på ett par ifall det är badtemperatur. Nu är det ju ingen solsemester utan vi ska "undersöka" turismens alla delar i den regionen vi ska vara i. Jag och Anders Ståhl www.goodphotos.se ska förhoppningsvis kunna checka upp lite kring naturturism, djur och natur.

Tjipp

Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Tyckela du även sa spana lite på de italienske madammera för å få den rätte inspirationen te di Amerikaresa å te pimpleriet. Sättet att röre si på blann annat. Du har ju ett gött sätt å förflytta di på men dä kann ju bli bättre. Di italienske har ju ett gött sväng å dä kan ju bl.a. villa bort Cruusarn å Weathermann in i vassen när pimplinga drar åsta. Skämt åsido : Ha en go semester eller va det nu ä, dä kan du behöva etter bilraset å dina hiskeliga norska äventyr. Hälsar Nesse

2010-10-16 @ 20:15:08
Postat av: Knogen

Dåliga vitsar är min bästa gren vet du ;-)



Jag vet inte om du brukar lyssna på P3 humors Cirkus Kiev, men där är det i alla fall ett återkommande inslag om en tjomme som väcker sin flickvän på småtimmarna och berättar en O-F-A-N-T-L-I-G-T dålig vits. Naturligtvis är det mitt favoritinslag i programmet :-) Du kan få ett par exempel (kanske inte helt korrekt återgivet, men skit samma):



Feskarn från Göteborg hade krockat med sin lastbil. En polare frågade om bilen blivit illa tilltygad, varpå feskarn svarade:

-Nej, det blev bara nåra laxskador.



HAAAAAAAHAHah..a.....ah



-Vet du varför miljöpartister äter så mycket popcorn och läsk?

-Popcorn och läsk....? Nä...

-Det är ju bio-energi.



Mouaaaaahahahahahahahhaaa....aa...aa.a.a...



..Äh!

2010-10-17 @ 00:19:03
Postat av: Greven

Världsklass !

Mera vitsar.........

2010-10-17 @ 18:17:02
Postat av: Knogen

Greven:



Tja, dagens "nu väcker jag min sambo mitt i natten"-sketch i Cirkus Kiev, som jag hörde nyss på radion var ju inte dum alls. Ska läsas med Göteborgsdialekt (ung.):



-Glenn, kan inte du gå och köpa sån där frukostost!

-Jaha, menar du sån där Morgonzola?



:-D



Så enormt dåligt!

2010-10-19 @ 18:26:00
Postat av: Mr Pink

Tackar för det,Nesse:-) Ordvitsarna här kommenterar jag inte:-)

2010-10-25 @ 20:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0