Grosshandlare

Igår på kvällen så plockade jag fram min extrafeta gummisnodd. Den jag brukar runt plånboken när den växt till sig. Min grosshandlarplånka:-)
Den gjorde nämligen det igår, växte till sig. Solvalla och dubbeljackpot var ett tilltalande spelobjekt och vände in en femhundring och lirade endast i sexrättspotten. Satt som en trynsmäll och äntligen blev det sexsiffrigt in på kontot:-)
Kändes för jävla skönt!

*****

Håkanpojken ringde alldeles nyss så nu ska jag göra stora systemet hos ett Atg-ombud till påskaftons tävlingar. Hoppas skänka Solleröns invånare ett bra system och en del slantar för de som köper en andel:-)

*****

GrevNils, det gamla spöket, han drar till Liverpool och kollar fotboll över helgen. Misstänker att det kan rinna in en och annan mörk bärs i det stora gapet också. Hoppas snubben överlever i alla fall och kommer hem helskinnad, alltså inte pank....utan mer utan märken i skinnet.

*****

Två filmer som skådats senaste dagarna

"Unstoppable" med Denzel Washington i regi av Tony Scott borde ju borga för helaction men det blir mest tråkigt, tycker jag. Ett herrelöst, rusande tåg som ska stoppas gjordes bättre i "Runaway Train" med Jon Voigt och Eric Roberts en svunnen tid. Den här får en tvåa i betyg av mig

"Psalm 21" en svensk rysare med Jonas Malmsjö i huvudrollen. Har några småkusliga scener men nej, not good. Ytterligare en tvåa och mest tack vare Per Ragnar som pappa och präst, död sådan:-)

*****

Äntligen vaknade norska försäkringskassan till och erkände mina protester. Det tog tid men rätt var det var så backade de och gjorde en pudel. Otroligt att man inte har koll på sina egna regelverk. Hur svårt ska det vara att sätta sig in i det jobb man är satt att utföra?
Jaja, nu räknar de om och mina pengar utbetalas retroaktivt så snart de gjort detta.

*****

Annars får jag önska en glad påsk till alla. Själv inhalerar jag en smula depraverande droger, snittar blodfyllda artärer och sjunger en glad visa. Ha det bra.

Kommentarer
Postat av: B

Grattis!



Å då menar jag både till dig och Greven... fast faktiskt mest till Greven.... Va fan... där vill jag ju också vara...

2011-04-22 @ 10:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0