Magiskt

Om man missade Udinese-Roma igår så är det läge att gå in på Tuben och kolla när Francesco Totti iskallt chippar en straff fram till 1-0 och sedan avgör på övertid med en stänkare rätt upp i nättaket. Hela hans uppenbarelse är briljans på hög nivå. Fy fan vad bra!

*****

Apropå fotboll och allsvenskan. Tippat Elfsborg som segrare i år och mest beroende på att de fått tillbaka Lasse Nilsson. Nilsson en grym måltjuv från Borlänge med härliga pimpelanor i släktleden:-)
Han öppnade ju också i första matchen med att bli matchvinnare. Vinner han kanske skytteligan också?

*****

Häromkvällen hade mina nackhår rest sig och nog var det lite jobbigt att sluta ögonen när det var sömndags, mest på grund av att jag inte vågade.
Kollade på "Paranormal Activity 2" . Rekommenderas om man vill bli en aning skrämd och det vill man ju:-) Ingen splatter utan en ganska stillsam film. Gillade den och i min bok, 4 nackvridande demoner.

*****

Nu har det diskats och ätits frukost på morgonen. Åker strax och hämtar upp Hasse för en pimpeldag, bland annat på Ämåsjön. Ska kolla is och om det möjligen vill nappa något. Kanske det hinns med en sväng till Dyversjön också. Vi får se.

*****

Har smält gårdagen hyfsat. Kanske inte riktigt ändå, skulle varit intressant att varit med på hur diskussionerna gick i Skinnkroken när det bestämdes att Bredsjön skulle bli DM-vatten. DM!
Tycker nog att det kan vara okey att köra på dylika, oprövade ställen när det är vanliga tävlingar. Dm är dock ingen vanlig tävling, det är årets viktigaste tävling efter SM. Det lallar man fan inte bort.
Bredsjön var inte en BRA sjö att köra ett Dm på, så enkelt är det! Sen får man säga vad man vill.
Enligt rapporterna skulle det varit ett klubbmästerskap där för 15-20 år sedan, för övrigt inga tävlingar. Varför valde man då sjön?
Ja, man lär ju inte få några svar på det så skit samma.

Tror nog vi måste försöka vara mer seriösa än så om pimpelfisket inte ska dö ut. Som det är på väg att göra.
Nu ska vi försöka få till en ändring till nästa år vad gäller Dm-serien. En plagiering av Örebrodistriktet kan möjligen vara lösningen.

Kommentarer
Postat av: Storm

Huvet på spiken angående DM Kenneth.

80-90 deltagare på ett DM är skrattretande för att vara Dalarna, förändringens vindar skall blåsa.

Hae't Gött !

2011-04-10 @ 10:28:12
Postat av: Henrik

Sjövalet kom sig av dåliga vägar till övriga vatten.2 Km och 1 Finnmarksnapp har vi haft på Bredsjön under 2000-talet. Ha det!

2011-04-12 @ 09:02:40
Postat av: Mr Pink

Då har det iaf varit tävlingar där förut. Det var Skinnkrokare, för övrigt, som hade upplysningen om att det varit bara ett km där tidigare.

Japp, jag förstår att vägarna orsakar problem, det är samma överallt.

Skulle ju vara intressant att höra hur det nappat på Bredsjön tidigare tävlingar, tar för givet att det varit betydligt bättre åtminstone.

Vidhåller fortsatt att det var ett dåligt vatten att ha DM-tävling på men var det enda alternativet så är det ju bara att acceptera

2011-04-12 @ 15:05:50
Postat av: Martin "turbo" S

Usch! Förstår att det känns retligt när det är en sån viktig tävling. Vi har vårat DM till helgen på Näkten och det känns också minst sagt osäkert, blir säkert riktigt vårfiske och väldigt ojämna vikter skulle jag tro...

2011-04-13 @ 08:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0