Möten, möten och träning

Springer mest runt som en liten snedpinkande iller.
Igår var det konferensbesök hela dagen, det handlade om "Hälsa över gröna gränser" . Ett projekt som Skogsstyrelsen dragit igång och som nu ska utvärderas. Det går ut på att använda vår skog och vildmark till läkande. Att patienter blir friskare när de ges möjlighet att vara i naturen. Intressant.

Kvällen avslutades med bio "Hur många lingon finns det i världen" . Den är väl antagligen sevärd, åtminstone för stunden. Dock ingen filmupplevelse av rang även om människors tårkanaler flödas rätt hårt under filmen. Får en tvåa i bedömning av mig.

Idag var jag på möte med ett par personer från ortens äldreboenden som håller på med ett uppdrag att socialisera de äldre, att erbjuda dem olika aktiviteter.
Så nu blir det iaf fiske från bryggan ett antal olika tillfällen i sommar. Det här är kalasbra, att det äntligen görs något för våra äldre så de slipper sitta instängda och bortglömda. Tänker se till att de får bra med fisk och att fiskeaktiviteterna blir lika kalasbra:-)
Nu återstår att få tag i barn/ungdomsverksamheten också. Att skaka fram slantar för att erbjuda skolor och andra ungdomar ett bra intresse. Vi får se var man ska skaka.......

Imorgon kommer beslut angående Hamrasjötävlingen. Stormen och Tord åker upp och kollar av isen. Hoppas det går att köra annars är nog min säsong avslutad som det känns. Ska möjligen fiska i närheten av Untorp i dagarna om isen håller, vilket den högst troligt gör.

Är ju också dags för årsstämman imorgon och den blir ju intressant. Idag var det en insändare från Orsas lokala centerparti som deklarerade att de ville bevara dammen och bygga kraftverk.....Argumentet var som vanligt av det mediokra slaget...Älven är redan utbyggd så det spelar ingen roll att det blir ett kraftverk till.

Vad säger man? Centern i Orsa kanske borde sätta sig ner, bjuda in kunskap, lyssna OCH LÄRA! Så har de kanske möjlighet att någon gång komma med något som är rätt i miljödebatter framöver.

Oj, här har vi en skog full med träd. Vi avverkar det, det spelar ju ingen roll, för det är ju redan en massa hyggen här.......Så tänker Centern.

Har de förresten tagit namnet efter godiset Center?? Passar ju utmärkt och innehållet verkar ju vara det samma.....seg kolasmet.

Tjupp!


Kommentarer
Postat av: Storm

Puss på dig också, kör hårt i morrn. CENTER är gott o är till för att ÄTAS ! Hur i hela helvete TÄNKER Thalin o co ? Kanske dags att bilda ett Fiskeparti i Orsa, känns relativt enkelt att hitta argument och erhålla mandat i KF.

Hae't Gött !

2011-04-13 @ 23:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0