More Orsa Match Open

Då är det peggat och klart till helgens drabbning.

Hoppas de flesta kommer ihåg hur man hittar ner till Lillån och sekretariatet inne på campingområdet.

Det kommer finnas skyltar efter vägen ner mot Orsa Camping så följ campingskyltarna först för att sedan följa fiskskyltarna:-) Då hittar ni fram. Annars är det bara att ringa mig eller Jörgen så förklarar vi vägen.

Kommer att finnas korv, kaffe och chokladbitar redan på morgonen.

Vädermässigt ser det ut som att det, tyvärr, blir soligt större delen av helgen. Hade varit bra om det kunde varit mulet för Lillåns del men det ska nog bli fisk ändå.

Vi lottar Storån först imorgon sedan får Jörgen agera vägvisare dit, man är tvungen att åka en liten bit med bil för att ta sig dit. Till de närmsta peggarna i Storån är det 300 meter asfalterad väg om man skulle vilja gå med kärran. Men bil behövs definitivt till sektion A längst ner.

Kommer också att ta upp matbeställning imorgon vid samlingen. Har menyer med som ni får välja från och allt för att det ska gå så smidigt som möjligt på kvällen.

Tävlingen avgörs på sektionsplaceringar precis som ifjol. Vid lika poäng avgör bästa sektionsplacering. Skulle även de vara lika är det sammanlagda vikten. Inga konstigheter med det.

Då är  ni jävligt välkomna till en bra fiskehelg! Må bästa man eller kvinna vinna! :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Otroligt vilket jobb ni lagt ner på detta, det är nog det som gör tävlingen så rolig, ni får en stjärna i kanten för detta,

nu är det bara upp till var och en att göra det bästa av det hela :-)

2011-08-05 @ 16:36:58
Postat av: Storm

Fan !

Inget jobb om man tycker att det är kul när det kommer lite "folk" o hälsar på;-)



Rapporterar bara att det behövs max 3gr flöten i Ore Älv, står nästan helt stilla i.o.m. dämmningen i Orsasjön. Hae't Gött !

2011-08-05 @ 20:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0