Psyko

En flaska vin och ett nummer av "Modern Psykologi" för att om möjligt hitta några nya inblickar i det mänskliga psyket.
Sanningen att säga, ingen helt lyckad kombo.....Provar att lösa ett matematisk problem, inser det oöverstigliga i problemlösande med den hjärna mitt huvudskal härbärgerar. Är smått dum i huvudet, helt enkelt. Vilket i och för sig inte kommer som en talgoxskit i skallen.....

*****

Nåja, det är helg och strukturer ska skapas. Har ju problem med det just nu. Att skapa strukturer. Har mycket som ska göras, planeras och skapas något resultat av. Men klarar inte riktigt av att lägga upp planen. Hoppas det löser sig på något vis ändå. Annars kan man ju gapa tyst över en kaliber 12 också så har man åtminstone en kladdig struktur.....

*****

Får en länk på Facebook av lokalblaskans boss. Provlyssna bidragen till Melodifestivalen. Lyssnar genom dem och jämför med det jag tidigare läste från kvällstidningarnas nöjesjournalister. Inser inte alls storheten i det de utnämner som det bästa.
När jag gör en bedömning så brukar jag alltid lägga in takt och dansbarheten i låtarna. Det ska kännas ryckningar i benen, dansryckningar, då är det godkänt och helt okey. 
Misstänker att nöjesjournalisterna inte är några som kliver in på dansgolvet och fladdrar runt som lärka i ett rum med låg takhöjd fyllt med rävar......Själv har jag dansat nåt så inihelvete i mina dagar och lärkan är jag, men nu är det ju inte dansbarheten som är avgörande i Melodifestivalen....Vad som är avgörande? Beats me.......

*****

Imorgon tror jag minsann att jag och min älskling tar en promenad och kollar in Siljan Bk som ska spela bowlingmatch. Det var länge sedan. Peter Lindh förvarnar om att det i regel inte är något att se. Inget nytt under solen alltså;-)

*****

Såg "Instängd 2" häromdagen. Hyfsad faktiskt.

*****

Tror på förkovran. Tror på att läsa. Tror man lär sig något. Något som människor behöver. Lära sig något. Hela tiden.

*****

Besiktade bilen igår. Kände nervtrådar brista. Fick tre tvåor. Önskar att jag fick ge besiktningsmannen tre hårda nävar i tvåan.........Nä, så ska jag väl ändå inte uttrycka mig. Fick iaf ombesiktning på en dyr och tung post, däcken var för dåliga, åtminstone två. Så det blir till att handla nytt och den pengaimage som jag försökt uppehålla under några år kring min egen person får sig helt klart ett bakslag......A la GRANDE....Fy fan vad tungt.

*****

Tror jag läser lite till, alltid är det något som fastnar. Och nu är det Postkodmiljonären på teve och ännu en ung människa som inte riktigt har koll på allmänna saker....Hade hon läst, om än bara så lite, hade hon varit säker på den här frågan......Nu lär hon ju antagligen gå vidare och vinna miljonen bara för min milda sågning. All heder om så sker :-)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Dont worry be happy!



2011-02-26 @ 02:00:40
Postat av: Storm

Dito !



Skaffa en hobby !



Hae't Gött !

2011-02-26 @ 22:19:05
Postat av: Björnee

Kram kompis! Har haft en fundering på en grej? Varje gång jag kommenterar nått på din blogg,dycker det upp en fantastisk kvinna ,endast iförd kroppsstrumpa! Har inte veelat fråga förr, men är det frugan? Hälsningar BJÖRNEE!

2011-03-01 @ 17:27:26
Postat av: Mr Pink

Kram på dig åxå, Björnee:-) Du får kommentera mera då....Kvinnor i kroppsstrumpor är ju aldrig fel;-)

2011-03-01 @ 18:51:19
Postat av: Björnee

Är det några från er som ska till sundsvall nästa helg?

2011-03-02 @ 18:22:06
Postat av: Mr Pink

Ja, det tror jag. Stormen lär väl ska dit och markera revir, gissar jag:-)Någon annan vet jag inte. En annan drar till Stoccolmo och kör lite lyxlir några dagar:-)

2011-03-02 @ 18:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0