Träning på Mälaren

Rullade iväg tidigt imorse mot Enköping. Där mötte vi Inge Edström som med sin mångåriga erfarenhet på Mälaren skulle guida ett gäng rostiga pimplare från Ovansiljan:-) Kom även två unga, friska grabbar söderifrån, Åsa-Nesse och Klabbis:-)
Kallt som sjutton och inte någon väderlek man surfar ut dongeln för att pissa i. Fiskade i några timmar och efter sedvanlig invägning låg vi runt 6,5 till dryga 7 kg. Fick klarhet i några små detaljer tyckte vi och förhoppningsvis kan det stämma även under helgen.

Efter fisket direkt till hotell Ibis i Spånga för incheckning. Snabb dusch och sen iväg för middag. Fick galant telefonguidning till en bra restaurang av GrevNils, tack Greven!

Nu är det snart sängdags för gänget. Jag knäppte dubbelsängen i vårt fyrbäddsrum, helt jävla ödmjukt. Stefan och Peter fick ta enkelsängarna. Man ska ha respekt för de äldre som jag sa till dem när jag pösade ner i sängen:-)

Nu laddar vi för morgondagen. Jag och Laxen tar coachrollen imorgon och knäpper lite kort och strollar runt lite. Peter släpper vi av vid parallelltävlingen och Stefan försöket ta guldet i SM:s herrklass individuellt.

Pelle "Åsa-Nesse" Ernst skär upp Eulalias utmärkta sockerkaka som lät sig väl smakas
Gänget som tränade. Inge och jag fattas


Kommentarer
Postat av: Kjersti

SKITFISKE PÅ ER! :o)

Hilsen fra Kjersti

2011-02-18 @ 23:41:47
URL: http://www.kjerstisfiskeblogg.blogspot.com
Postat av: Fredrik Hell

Lycka till Under SM. Se nu till att guldet hamnar i Orsa.

2011-02-19 @ 06:52:47
Postat av: Finn E

AJAJAJAJAJAJAJ !!



NR 10 ?????????????????



Bør nok trene mer :)



2011-02-20 @ 19:48:00
Postat av: Mr Pink

Rätt analys där Finn E:-) Vi var väl i hyfsat rätt område men tog ett beslut efter halva tiden att dela på oss, i efterhand inte riktigt bra, då det var rätt bra med fisk där jag och Laxen stannade kvar. Tyvärr hittade våra andra gubbar inte i något riktigt bra ställe efter det. Men det hade antagligen inte räckt till medalj ändå....Bara att bita ihop och komma igen:-) Finns ju fler tävlingar att vinna:-)

2011-02-21 @ 13:36:29
Postat av: BJÖRNEE

Fan va kul å träffa trevligt folk! Va för jävla synd att snön å kylan förstörde fisket! Prata med Stefan han sa att Järnberg åhan tyckte det va kul,å kunde tänka sej att dra ihop ett gäng å komma ner. Kan ni inte komma ner när det är ett roligt vatten hyra en buss å ha ett km. Jag kan ha koll å ge er info! Tror det är tävling nu på lördag,där Enköping hade SM förr ett antal år sen. Kul fiske men lite djupare än Görveln! Kolla Enköpings hemmsida!

2011-02-21 @ 16:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0