Mer penicillin och Orsa Match Open

Återbesök hos doktorn idag. Fick förlängd penicillinkur och sjukskrivning. Man har ju varit piggare kan jag säga.....Fick lite nya värktabletter också så nu kanske man kan sova lite bättre, värker ju som fasen i nacke och ryggslut.

Uppdaterat Orsa Match Open idag på Metetorget. Vi är i dagsläget 27 anmälda och vi kan ta 42. Det går jättebra att anmäla sig än och hoppas några till kliver in.
Det är ju i år lite olika regler för de bägge ställena vi kommer att använda. Lillån och Storån. Feeder är t ex inte tillåtet i Lillån men tillåtet i Storån. Grundmäskningen skippar vi i Lillån men inte i Storån.
I övrigt är det inga konstigheter med reglerna utan de vanliga. Inga mäsk/betesbegränsningar

I Storån brukar det vara gott om stäm som ibland nappar rakt igenom hela tävlingen. Även id och brax kommer att spela en avgörande roll. Tror det kan bli ganska bra vikter i Storån, även första dagen. Takeapart och feeder är de vanligaste metoderna. Även långspö funkar bra ibland.
Det kommer gå bra att åka bil efter Storån och det betyder att man hamnar i det närmaste i anslutning till peggarna. Det går även bra att gå från vår startplats vid Lillån men då behövs vagn.

Även i år kör vi kiosk med korvar, läsk och godis.

Fk Match kommer även att köra en lottning där vi drar fram i vilken å man sitter dag 1, just för att man ska veta hur mycket mäsk man ska göra iordning och så vidare.
Det betyder dock att de som tänker lämna SENT återbud inte kommer att bli så populära. Så jag hoppas att ni som är anmälda kommer och vet ni redan nu att ni ska dra er ur så var inte sena att meddela det.
Vi vill ju ha så jämnt antal metare som möjligt på ställena så alla får sitta på mäskade platser dag 2.

Den lottningen kör vi i början på tävlingsveckan. Vi kommer även i år att vassröja Lillån för att ta bort växtlighet på peggarna.

På lördagkväll blir det gemensam middag för de som önskar. Vet ni redan nu att ni vill vara med på den så anmäl er till mig så får jag förboka.

Vad gäller priser så blir det penningpriser. Alla sektionssegrare får pris och så blir det overall naturligtvis. Förstapriset kommer att ligga i storleksordningen 4-5000 SEK. All anmälningsavgift går tillbaks till priser.

Just det ja, så håller vi tummarna för mulet väder, lite lätt duggregn och att solen således håller sig borta:-) OCH sedan vill jag förmedla en hälsning till regerande Champion, The King of Lillån, dvs Rune Grenberg.....Vi är några som vill ha revansch och komma åt din titel så ta nu inte för lätt på det här. It will not be a walk in the park ;-)

Kommentarer
Postat av: Rune G

Bestiller samme T-shirt som jeg fikk i fjor, bare med 2011 på ;-)

2011-07-20 @ 20:44:06
Postat av: linora

Fin blogg! :D Allt bra?

2011-07-20 @ 21:00:57
URL: http://linoraas.blogg.se/
Postat av: Mr Pink

Ett X mindre i år eller har du ikke brukt joggingskor hela året? ;-)

2011-07-20 @ 21:10:35
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-07-20 @ 21:26:43
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0