Solen värmer

Nu går det åt rätt håll...även för mig. Solen har börjat att värma stundtals och det känns som att få injektioner med spirituell röksvamp rätt in i kretsloppet. Nice.

Har jobbat på rätt hyfsat med diverse göromål. Fick bland annat upp och nästintill färdigt vandringsledsskyltar häromdagen. Stort tack till H som tog initiativet. Då blev det också gjort:-)

I helgen lades blicken mot en bowlingmatch med Siljan Bk. Det var länge sedan jag såg brödgänget men det var mest välkända ansikten. Det blev klar förlust mot ett Borlängegäng.
I Siljan Bk spelar en snubbe som bombar hårdare och hårdare ju sämre det går...med resultat att det går ÄNNU sämre. Hörde att han faktiskt nu stod i kö till en operation.
En förlängning av högerarmen på hela 2 decimeter, för att på så sätt få längre pendelrörelse och därmed ännu mer fart på kulan....Jaja, vissa söker alternativa lösningar på allt;-)

Framåt eftermiddagen så letade jag och H fram våra bowlingklot. Mina hade torkat fast i väskan så jag fick pissa loss dem. Hursomhelst åkte vi ner och försökte klämma ner några käglor för första gången på väldigt länge. H spelade bra och klämde i med 747 på 4 serier. Själv skrev man ingen bowlinghistoria. Hade någon hyfsad serie runt 190 men det var för blekt.

Hungrig likt en gam i en öken utan kadaver snubblades det in på Bykrogen för några köttbitar och bea....Tog en öl också för att mota eventuell uttorkning.
Efter middagen kom en galant skidturist fram till vårt bord:-) En tävlingsfiskare minsann som också varit på Mälaren under förra helgen. Till råga på allt slog de oss i lagtävlingen.
Du är välkommen till sommaren, Stefan! :-) Så ska vi se om vi inte ska hitta i lite fisk.

Har även lagt ut Fk Match's tävling Orsa Match Open i tävlingskalendern på Metetorget. Den går av stapeln den 6-7 augusti och avgörs i Lillån OCH Storån. Ska sammanställa ytterligare information för en mer fullödig beskrivning av tävlingen. Den kommer inom snar framtid.
Just nu domineras startfältet av våra norska vänner:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0